Mobiel uren schrijven in QicsMilestones

De meeste mensen vinden het verantwoorden van uren een vervelende klus. Het kost tijd en vaak weet je niet meer precies wanneer je wat hebt gedaan. Smartphones en tablets bieden hier een uitkomst. Ben je klaar bij de klant? Dan kun je je uren direct verantwoorden, ook als je met QicsMilestones werkt.

In QicsMilestones is veel aandacht besteed aan het zo laagdrempelig mogelijk maken van het boeken van uren. Er is een duidelijk weekoverzicht, u werkt zoals u in Outlook gewend bent en heeft de mogelijkheid om grote projecten snel in te voeren. Het enige wat voor QicsMilestones nog ontbrak was de mogelijkheid om op een simpele manier, op de smartphone, uren en kosten te kunnen schrijven. De mobiele website van QicsMilestones maakt dit nu mogelijk.

De mobiele website is ontwikkeld in HTML5 en werkt niet alleen uitstekend op het iOs platform van Apple, maar ook op alle andere besturingssystemen, zoals Android en Windows Phone.


In de mobiele website:

  • Hebt u overzicht over de uren en kosten die u die dag heeft geboekt;
  • Kunt u eenvoudig uren en kosten boeken;
  • Is het ook mogelijk uren en kosten op andere dagen bij te werken;
  • Ziet u alleen die projecten waar u tijd op kunt schrijven.

Gebruikt u QicsMilestones en wilt u ook gebruik maken van de mobiele website? Gaat u dan op uw smartphone naar https://qicsmilestones.qics.nl/mobile en log in met uw QicsMilestones inloggegevens.

Reacties

Natalie in 't Zandt July 25,2013

Hallo, een nieuwe relatie van ons werkt met jullie software. De financiële administratie wordt verwerkt in Twinfield. Nu begrijp ik dat koppelingen zijn gemaakt tussen beide pakketten. Aangezien de relatie van een ander accountantskantoor naar ons komt, maar met dezelfde software blijft werken, dient Twinfield naar onze omgeving gezet te worden. Om ervoor te zorgen dat we geen informatie missen, wil ik graag met jullie overleggen op welke manier we deze omzetting het beste kunnen doen. Om Twinfield over te zetten moet ik formulieren invullen. Wat en hoe wil ik graag overleggen. Hoor graag van jullie. Groeten Natalie in 't Zandt Dinkelberg en Kuipers Accountants en Adviseurs

Plaats een reactie

 *
 *
 *
 *

Probeer  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via