Getwalk 2016: QicsMilestones in 8 minuten

Qics blikt tevreden terug op deelname aan de allereerste editie van Getwalk. Het evenement, georganiseerd door DOCCO, vond op 13 januari jl. plaats in het NBC Congrescentrum Nieuwegein. Leveranciers kregen de kans hun ICT-oplossingen voor de accountant aan een zaal vol accountants te presenteren, zo ook Qics.

In een pitch van acht minuten (en geen seconde meer) liet directeur Eddy Plasier zien hoe zij met QicsMilestones kunnen plannen, tijdschrijven en factureren in de cloud. Ook lieten ruim 30 andere sprekers in een soortgelijke presentatie hun producten of tools zien. “Door veel innovatie te zien ga je zelf nadenken over je eigen innovatie. Dat geldt niet alleen voor accountants, maar ook voor ons. Het is interessant om te zien waar onze partners naartoe bewegen en waar onze eigen integratiekansen liggen. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat er iemand is geweest die zonder nieuwe ideeën in zijn of haar hoofd het pand heeft verlaten”, aldus Eddy.

Qics is er volgend jaar weer bij. Eddy: “Het is voor ons een mooie kans om onszelf te presenteren. En als accountant ben je in één dag volledig bijgespijkerd over het nieuwste gereedschap voor je kantoor en voor je klanten.”

De pitch op Getwalk gemist? Bekijk het alsnog:

Tags: Accountancy
Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy