Kennisevent Qics en Change to Comm

Kennissessie 12 april_kl.jpgBent u als accountant klaar voor de toekomst? Qics gaf, in samenwerking met Change to Comm en Microsoft, antwoord op die vraag tijdens een kennisevent op 12 april jl. Tijdens de sessie, die plaatsvond in het Microsoftkantoor op Schiphol, werden de voor- en nadelen van de cloud besproken en werd duidelijk wat nu eigenlijk beter is, een totaaloplossing of een best-of-breedoplossing.

Foto Jan Depping.jpgIn een volgepakt auditorium kwamen onder meer Jan Depping, Partner Technology Strategist Azure (Microsoft), en Henk Overbosch, consultant Verandermanagement bij DOCCO, aan het woord. Die laatste sprak onder meer over de kern van ondernemen in de 21e eeuw. “Een proactieve houding helpt bedrijven om te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen, terwijl men tegelijk leert van gemaakte fouten”, aldus Overbosch.

Qics en Change to Comm sloten de kennissessie af met een voorbeeld van een uitstekende best-of-breedoplossing. Salesmanager Ron de Langen (Qics) liet zien hoe in QicsMilestones heel eenvoudig uren geboekt en gefactureerd kunnen worden. Don van Zijtveld, directeur van Change to Comm, demonstreerde de uitgebreide CRM-mogelijkheden binnen AuditCase.

Kijk voor meer informatie over QicsMilestones op www.qicsmilestones.nl. Als u meer wilt weten over Change to Comm en AuditCase, ga dan naar http://changetocomm.eu/.

Hebt u de kennissessie gemist, maar nog wel interesse? Laat het ons weten op sales@qics.nl. Wij zullen u dan voortaan op de hoogte houden als wij in de toekomst een soortgelijke sessie inplannen.

Tags: Accountancy
Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy