Pakketselectie vragenlijst urenregistratie en facturatie

Bent u van plan om minder tijd aan interne processen te besteden en gaat u hiervoor op zoek naar nieuwe software voor urenregistratie en facturatie? Dan bent u vast van plan om bij diverse softwareleveranciers informatie op te vragen.

Om dit proces te stroomlijnen en leveranciers eenvoudig met elkaar te kunnen vergelijken, wordt normaal een RFI (Request For Information) opgesteld. Een RFI is een vragenlijst met alle eisen en wensen die u heeft met betrekking tot het software pakket.

Het opstellen van een vragenlijst kost ontzettend veel tijd. En hoe weet u of u niets vergeten bent? Met behulp van onze jarenlange ervaring met ’dergelijke documenten hebben wij alvast een vragenlijst voor u samengesteld.

U geeft in de vragenlijst eenvoudig aan wat belangrijk voor u is en houdt in korte tijd een volledige vragenlijst over. Alle belangrijke aspecten en aandachtspunten worden benoemd. Met een goede vragenlijst heeft u dan de eerste stap in de implementatie van een nieuw pakket gezet, welke leverancier u ook kiest.

Wij nodigen u dan ook uit om onze pakketselectie template te downloaden, zodat u uzelf en uw organisatie heel wat tijd kunt besparen.

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een e-mail met de voorbeeld vragenlijst.

Als het formulier niet geladen wordt, kunt u deze openen door hier te klikken
Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy