QicsMilestones op Accountancy Expo 2018

Qics stond met 80 andere bedrijven uit de IT branche op de Accountancy Expo. Een beurs waar accountants elkaar ontmoeten en waar zij zich oriënteren op software producten binnen de branche. Een uitstekende plek voor Qics om zich te profileren.


Er was een ruimte ingericht voor twee oplossingen; QicsDashboards (Power Bi voor Exact Online) en QicsMilestones (urenschrijven, facturatie en planning) . Beide oplossingen konden op veel aandacht van de bezoekers rekenen waardoor het gezellig druk was bij de stand.
Naast geïnteresseerden brachten ook bestaande klanten en relaties een bezoek aan de stands van Qics. Uit gesprekken kwam naar voren dat niet iedere Exact Online gebruiker van het bestaan van Power BI afwist. Met de presentatie van QicsDashboards liet Qics zien wat de voordelen zijn om cijfers uit Exact Online om te zetten in concrete rapportages en analyses met behulp van Power BI.

https://www.qicsanalytics.nl/kennis/10-voordelen-van-power-bi/

QicsMilestones trok veel bezoekers aan die het uren-en facturatieprogramma nog niet kenden. De accountants reageerden enthousiast op de demo waarin werd getoond hoe compleet en gebruiksvriendelijk de oplossing QicsMilestones is. Ook de mooie rapportages uit QicsMilestones in Power BI spraken menigeen aan.


Qics richt zich op de accountant van de toekomst. Met dat in het achterhoofd lieten, we een glimp zien van software tool waar we nu druk mee bezig zijn: consolideren met Exact Online. Deze functionaliteit zorgt ervoor dat verschillende administraties in Exact Online samengevoegd worden in Power BI. Hierdoor kunnen bedrijven cijfers bekijken en analyseren van meerdere administraties tegelijk, ook als deze in verschillende valuta’s zijn. Wilt u meer weten over deze functionaliteit, houd dan onze website in de gaten!

qicsmilestones-op-acc-expo2018

Tags: Accountancy
Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy