QicsMilestones op Accountancy Expo

Qics gaf op 7 juni jl. acte de présence op de Accountancy Expo 2016. Het beursevenement, georganiseerd door DOCCO, vond plaats in De Loods in Nijkerk en trok dit jaar opnieuw honderden bezoekers en exposanten die zichzelf en elkaar op het gebied van IT en innovatie lieten inspireren.

Voor Qics was er gelegenheid om professionals uit de accountancybranche te spreken en een live demonstratie van QicsMilestones te verzorgen. Deze cloudsoftware biedt hen een oplossing voor het plannen, tijdschrijven en factureren. Directeur Eddy Plasier is tevreden over het verloop van de dag. “We merken dat steeds meer kantoren de overstap naar de cloud overwegen. Het is dan fijn om te merken dat onze oplossing op zo’n dag in de schijnwerpers staat en wordt aanbevolen door kantoren die de stap al hebben gemaakt."

Op de beursvloer stonden naast Qics nog ruim 60 andere exposanten, van start-ups tot gevestigde namen, die hun bestaande en nieuwste toepassingen lieten zien. Ook waren er diverse inspirerende presentaties van onder meer Menno Lanting (trendwatcher en adviseur), Brenno de Winter (internetjournalist) en Jeff Gaspersz (hoogleraar innovatie).

Kijk voor meer informatie over de Accountancy Expo (#accexpo) op: www.accountancyexpo.nl.

Tags: Accountancy
Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy