QicsMilestones op Exact Live 2016

Woensdag 9 november stond Qics voor het vierde jaar op Exact Live 2016. Exact Live is hét grootste business evenement op het gebied van technologie en software en vond plaats in de Jaarbeurs in Utrecht.

Professionals uit de accountancybranche hadden de mogelijkheid om een live demonstratie van QicsMilestones te zien. Daarnaast stonden wij klaar om vragen over QicsMilestones of onze andere producten te beantwoorden. Wij hebben veel van onze bestaande klanten gesproken en daarnaast ook nieuwe klanten mogen verwelkomen.

Het was een dag vol inspirerende sessies van o.a. Steven Van Belleghem (marketing professor en auteur), Erik Scherder (professor klinische neuropsychologie), Maarten Steinbuch (hoogleraar systeem- en regeltechniek) en Mascha Driessen (specialist in change & innovatie management, Microsoft). Indien u aanwezig was, hopen wij dat u een leuke dag heeft gehad.

Wij bedanken Exact voor de geweldige organisatie. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!

Tags: Accountancy
Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy