Webinar: Budgetten beheren en bewaken

Op donderdag 17 september a.s. om 14:00 uur geven wij u tijdens een live webinar de mogelijkheid om te zien hoe andere accountants- en administratiekantoren budgetten beheren en bewaken en welke voordelen dit kan opleveren.

Opdrachten onder controle

Een opdracht bestaat vaak uit diverse onderdelen die u allemaal kunt vastleggen. Voor ieder onderdeel van een opdracht ziet u zowel de planning, het budget, de bestede tijd als het resterende budget. Zelfs tijdens het schrijven van uren laten we zien hoe het er met het budget voor staat.

Het gevolg: u ziet op ieder moment precies wat het verschil is tussen de bestede uren en de gebudgetteerde uren. Zo kunt u tijdig ingrijpen en kunt u ‘gewoon’ uw factuur conform budget versturen.

Lijkt veel werk, is het niet

Budgetten beheren en bewaken lijkt misschien lastig of tijdrovend. Toch hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Het geheim zit hem in het stroomlijnen van het complete proces, vanaf het maken van een planning tot en met de facturatie. Wanneer dat goed is ingericht, kost het monitoren van het hele proces niet veel tijd of moeite meer. Het beheren en bewaken van budgetten gaat dan haast vanzelf.

Doe het als andere kantoren

QicsMilestones wordt door een groot aantal accountants- en administratiekantoren gebruikt. Wilt u weten hoe al deze kantoren hun budgetten in de gaten houden en trefzeker kunnen factureren? Volg dan ons webinar over het beheren en bewaken van budgetten. Ron de Langen legt u uit hoe dit werkt en hoe hoe u slim planning, urenregistratie en facturatie met elkaar kunt verbinden.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

U kunt zonder aanmelding deelnemen aan het webinar en u heeft niets anders nodig dan een internetverbinding. Via de onderstaande link kunt u direct deelnemen.

Save the date

Zet nu de datum met onderstaande link in uw agenda en wij zien u graag op donderdag 6 augustus a.s. om 14:00 uur. Tot dan!!

Link:

Gebruik deze link of kopieer onderstaande link naar uw browserbalk:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_OWNhZGJhMDUtZTcxZS00OGQ1LThlYjItZTE4N2VkYWJkNTJj%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%228aab4b4b-4c1f-4283-a5e6-0b53a91ac8f1%22%2c%22Oid%22%3a%22ce5a78c4-ce0a-4e2d-976f-4462a5d8fb5a%22%7d

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy