Webinar: Capaciteitsplanning voor uw kantoor

Een soepel werkend kantoor

Als accountant heeft u onder andere te maken met pieken in de werkdruk, met deadlines, met vakanties en met verzuim. Hoe zorgt u ervoor dat het werk goed en op tijd wordt uitgevoerd?

Het helpt wanneer u kunt zien wie aan welke werkzaamheden werkt, wie nog ruimte heeft, of wie heeft dat juist niet heeft en wat de deadlines zijn. U voorkomt problemen wanneer u kunt zien dat er een budgetoverschrijding wordt verwacht. Dit is allemaal mogelijk wanneer u werkt met een slimme capaciteitsplanning. Dit zorgt voor een soepel werkend kantoor.

Het begint bij de planning

Het maken van een planning hoeft écht niet veel tijd te kosten. Met een goed opgezette capaciteitsplanning ziet u hoe druk iedereen is en waar de knelpunten zitten. Een goede capaciteitsplanning heeft overigens ook een groot voordeel voor de interne urenregistratie. Het tijdschrijven is vaak niet meer nodig omdat de planning al ‘met potlood’ automatisch wordt ingevuld in de weekstaat.

Leer van andere kantoren

Er zijn diverse kantoren die werken met de planningsmethode van QicsMilestones. Als u wilt weten hoe deze kantoren snel en efficiënt een capaciteitsplanning maken, volg dan ons webinar. Ron de Langen legt uit hoe dit werkt en hoe u slim planning, urenregistratie en facturatie aan elkaar kunt verbinden.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

U kunt zonder aanmelding deelnemen aan het webinar en u heeft niets anders nodig dan een internetverbinding. Via de onderstaande link kunt u direct deelnemen.

Save the date

Zet nu de datum met onderstaande link in uw agenda en wij zien u graag op donderdag 6 augustus a.s. om 14:00 uur. Tot dan!!

Link:

Gebruik deze link of kopieer onderstaande link naar uw browserbalk:

https://teams.microsoft.com/l/meetup-join/19%3ameeting_MzljOTEwN2ItMDdjZC00YTI4LWI0YmUtZTY2MTA1YWNlMjRk%40thread.v2/0?context=%7b%22Tid%22%3a%228aab4b4b-4c1f-4283-a5e6-0b53a91ac8f1%22%2c%22Oid%22%3a%22ce5a78c4-ce0a-4e2d-976f-4462a5d8fb5a%22%7d

Tags: Algemeen Accountancy ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy