Webinar: Maak kennis met urenregistratie, facturatie en planning

Op 10 september a.s. om 14:00 uur bieden wij u tijdens een live webinar de mogelijkheid om te zien hoe andere accountants- of administratiekantoren op een efficiënte wijze omgaan met het opzetten en bewaken van de planning, de urenregistratie en het factureren van werkzaamheden en abonnementen.

Maak kennis met eenvoud

Als accountant heeft u verschillende manieren waarop u de werkzaamheden in rekening brengt, bijvoorbeeld op regiebasis, op basis van voorschotten of op basis van abonnementsbedragen. En u wilt natuurlijk een factuur versturen die van A tot Z klopt, het liefst zo snel mogelijk aan het begin van de maand. Dit kan, zelfs met ‘een druk op de knop’. Het is hiervoor wel nodig dat u het belangrijkste proces hiervoor, het tijdschrijven, op een slimme manier inricht.

Leer het geheim van andere kantoren

Deze slimme maar bovenal succesvolle werkwijze wordt reeds door tientallen kantoren gebruikt. Ron de Langen legt uit wat deze werkwijze inhoudt en hij laat zien hoe onze software deze manier van werken mogelijk maakt.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

U kunt eenvoudig deelnemen aan het webinar en u heeft niets anders nodig dan een internetverbinding. Via de link kunt u direct aanmelden.

Nu aanmelden

Gebruik deze link of kopieer onderstaande link in uw browser:

https://qics.webinargeek.com/urenregistratie-en-facturatie-voor-het-moderne-accountantskantoor

Tags: Algemeen ICT & Consultancy Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy