Veel gestelde vragen

U kunt kosteloos een ingerichte proefversie aanvragen en/of een demonstratie aanvragen. In deze proefversie kunt u gedurende 3 maanden beschikken over alle functionaliteiten. Heeft u meer tijd nodig om de software te evalueren? Geen probleem, we kunnen de proefperiode verlengen. Pas wanneer u QicsMilestones wilt gaan inrichten voor eigen gebruik, is een betaald abonnement nodig.

Na het invullen van uw gegevens op de 'Uitproberen' pagina, kunt u enkele minuten later gebruik maken van een proefversie met voorbeeldgegevens. Wij adviseren u om ook een demonstratie van de software aan te vragen. U bent dan sneller bekend met de mogelijkheden van de software. Wanneer u over gaat tot gebruik van QicsMilestones, zorgen wij voor de nodigde begeleiding, training en online handleidingen, zodat u met de optimale inrichting van start gaat.

QicsMilestones is een cloudoplossing en volledig webbased. Het is 24/7 overal toegankelijk.

Als u geen gebruik meer wilt maken van QicsMilestones, kunt u na het eerste jaar per maand opzeggen. Dit kan per e-mail of per brief.

QicsMilestones is gehost op het betrouwbare Microsoft Azure Cloud Platform.

Nee, dit is niet mogelijk. Wilt u uw urenadministratie liever niet online doen, maar in een pakket dat lokaal bij u geïnstalleerd kan worden? Kies dan voor QicsTime.

Ja. Indien er een update is, sturen wij u een e-mail. Ook zijn de releasenotes van eerdere updates terug te lezen op onze support website support.qics.nl

QicsMilestones beschikt over een support website (support.qics.nl). Via deze website kunt u vragen stellen en antwoorden vinden. Ook kunt u vragen per mail stellen via support@qics.nl.

QicsMilestones beschikt over een online handleiding die u kunt vinden op support.qics.nl.

Wanneer u uw e-mailadres achterlaat om een QicsMilestones demo omgeving aan te vragen:

  • Gebruiken wij uw gegevens om u te informeren wanneer uw demo omgeving is aangemaakt en geactiveerd.
  • Zullen wij u handige tips en trics te sturen tijdens de proefperiode.
  • Kunnen wij contact met u opnemen over het gebruik van de proefaccount.
  • Ontvangt u regelmatig (1x per 4 weken) QicsMilestones releasenotes. Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen, dan kunt u zich te allen tijde afmelden via een link in de e-mail.
  • Kunnen wij u incidenteel servicemeldingen sturen bij storing van QicsMilestones. Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen, dan kunt u zich te allen tijde afmelden via een link in de e-mail.
  • Bekijk ook onze privacy statement.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy