FAQ, meest gestelde vragen cloud software

Ja, QicsMilestones kunt u gratis gebruiken zolang u wilt. Als u meer dan vijf gebruikers of meer dan vijf projecten heeft, kunt u kiezen voor een betaald abonnement.

Na het invullen van uw gegevens op de 'Uitproberen' pagina, kunt u direct gebruik maken van een proefaccount met voorbeeldgegevens. Als u kiest voor een abonnement, nemen wij contact met u op om uw wensen te inventariseren en een offerte op te stellen.

QicsMilestones is een cloudoplossing en volledig webbased. Het is 24/7 overal toegankelijk.

Als u geen gebruik meer wilt maken van QicsMilestones, kunt u na het eerste jaar per maand opzeggen. Dit kan per e-mail of per brief.

QicsMilestones is gehost op het betrouwbare Microsoft Azure Cloud Platform.

Nee, dit is niet mogelijk. Wilt u uw urenadministratie liever niet online doen, maar in een pakket dat lokaal bij u geïnstalleerd kan worden? Kies dan voor QicsTime.

U bent en blijft eigenaar van de data. Mocht u geen gebruik meer willen maken van onze dienstverlening, kan een data dump beschikbaar worden gesteld.

Automatisch wordt dagelijks een back-up gemaakt. De data van de back-up wordt opgeslagen in de Microsoft Azure blob storage.

  • Er worden eisen gesteld aan de samenstelling van het wachtwoord;
  • De opslag van de wachtwoorden vindt encrypted (versleuteld) plaats;
  • De wachtwoorden zijn niet zichtbaar in de applicatie;
  • Een gebruiker kan alleen zijn eigen wachtwoord wijzigen;
  • Een system administrator kan een gebruiker verzoeken zijn/haar eigen wachtwoord te wijzigen.

Qics bv is juridisch en economisch eigenaar van haar eigen producten. In geval van een deconfiture bij Qics bv, zal een curator de rechten en plichten op de software bij een andere leverancier onderbrengen.

Ja. Indien er een update is, sturen wij u een e-mail. Ook zijn de releasenotes van eerdere updates terug te lezen op onze support website support.qics.nl

QicsMilestones beschikt over een support website (support.qics.nl). Via deze website kunt u vragen stellen en antwoorden vinden. Ook kunt u vragen per mail stellen via support@qics.nl.

QicsMilestones beschikt over een online handleiding die u kunt vinden op support.qics.nl.

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en krijg informatie over de nieuwste ontwikkelingen

× Aanmelding gelukt! U ontvangt binnenkort onze nieuwsbrief
× Aanmelding mislukt

Bezoekers vonden ons via