Rondleiding

voor-en-door-accountants-videojpg

Planning, urenregistratie en facturatie voor en door accountants

We leveren al meer dan 15 jaar software voor planning, urenregistratie, projectbewaking en facturatie aan ICT dienstverleners. QicsMilestones is voor en door ICT bedrijven gemaakt. Wij kennen de complexiteit van prijsafspraken, voortgangsbewaking, facturatie en boekhouding en hebben al deze kennis gebundeld in een moderne cloud-oplossing.

Projectmanagement

Met QicsMilestones heeft u een projectmanagement tool in handen waarmee de planning, het budget, de geschreven tijd en het ‘work remaining’ inzichtelijk zijn. U ziet snel of u in de pas loopt of dat deadlines of budgetten in gevaar komen en u dus moet ingrijpen.

Urenregistratie gemakkelijk gemaakt

Tijdschrijven zal voor de meeste mensen nooit een hobby worden, maar we hebben het wel erg makkelijk gemaakt om de uren te verantwoorden. Geen excuses meer!

Snelle facturatie en e-billing

Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk de maand kunnen afsluiten. Dat kan alleen maar als iedereen zijn tijd heeft geschreven. Met QicsMilestones zijn er geen excuses meer om te laat uren te registreren. Controle hierop is eenvoudig: u ziet in één oogopslag welke weekstaten incompleet zijn en welke uren nog moeten worden goedgekeurd. U raakt geen uren kwijt en u kunt snel factureren.

Rapportages en controles

In het hele proces van urenregistratie en facturatie zijn er een aantal punten waarop u inzicht en controle nodig heeft. U wilt zien aan welke klanten en aan welke werksoorten tijd wordt besteed en of er binnen de budgetten gefactureerd wordt.

Onderhanden werk

Om te zien waar de verschillen zitten tussen de geregistreerde uren en de gefactureerde bedragen, kunt u in QicsMilestones altijd de actuele onderhanden werk positie bekijken. We geven u een gedetailleerd inzicht in de nog te factureren bedragen, de bij- en afboekingen en de reeds gefactureerde bedragen.

Koppelingen met financiële -en CRM systemen

Software voor urenregistratie en facturatie gebruikt u meestal in combinatie met financiële software en een CRM systeem. QicsMilestones kan hieraan gekoppeld worden. Hierdoor hoeft u stamgegevens, zoals debiteuren, maar op één plek te onderhouden en worden verkoopboekingen direct aangemaakt in uw financiële administratie. Dat scheelt tijd en vermindert de kans op fouten.

Handige urenregistratie app

Urenregistratie vindt niemand leuk. Het kost tijd en u wilt geen uren vergeten. Smartphones en tablets bieden hier uitkomst. Bent u klaar bij de klant? Dan kunt u direct uw uren registreren! De urenregistratie app van QicsMilestones werkt uitstekend, zowel op het iOS platform van Apple als op alle andere besturingssystemen, zoals Android en Windows Phone.

cloud

100% in de cloud. 0% gedoe

Er is aan uw kant geen hardware of een systeembeheerder nodig voor een veilige, betrouwbare urenregistratie en facturatie. U heeft geen omkijken meer naar het maken van backups en het installeren van updates. Alles is voor u geregeld in de cloud.

Wilt u uw urenadministratie liever niet online doen, maar in een pakket dat lokaal bij u geïnstalleerd kan worden? Kies dan voor QicsTime.

Uitgebreide documentatie en instructievideo's

Om u kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden van QicsMilestones bieden wij u uitgebreide documentatie en instructievideo's.

Geld

Betaal alleen voor wat u gebruikt

Met QicsMilestones betaalt u alleen maandbedragen voor de modules die u daadwerkelijk gebruikt. Verder is de prijs afhankelijk van het aantal medewerkers. Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast en kunt QicsMilestones mee laten groeien met uw bedrijf.

Qics behaalt status Microsoft Gold Partner

Softwarebedrijf Qics heeft afgelopen maand de hoogste partnerstatus, Gold Partner, van Microsoft ontvangen. Microsoft kent niet makkelijk deze status voor Gold Partner toe; wereldwijd gezien bereikt slechts één procent van de partners deze status. Qics heeft deze Gold Status zelfs voor twee competenties, ‘Datacenter’ en ‘Cloud Platform’, bereikt.