Pakketselectie vragenlijst urenregistratie en facturatie

Bent u van plan om minder tijd aan interne processen te besteden en gaat u hiervoor op zoek naar nieuwe software voor urenregistratie en facturatie? Dan bent u vast van plan om bij diverse softwareleveranciers informatie op te vragen.

Om dit proces te stroomlijnen en leveranciers eenvoudig met elkaar te kunnen vergelijken, wordt normaal een RFI (Request For Information) opgesteld. Een RFI is een vragenlijst met alle eisen en wensen die u heeft met betrekking tot het software pakket.

Het opstellen van een vragenlijst kost ontzettend veel tijd. En hoe weet u of u niets vergeten bent? Met behulp van onze jarenlange ervaring met ’dergelijke documenten hebben wij alvast een vragenlijst voor u samengesteld.

U geeft in de vragenlijst eenvoudig aan wat belangrijk voor u is en houdt in korte tijd een volledige vragenlijst over. Alle belangrijke aspecten en aandachtspunten worden benoemd. Met een goede vragenlijst heeft u dan de eerste stap in de implementatie van een nieuw pakket gezet, welke leverancier u ook kiest.

Wij nodigen u dan ook uit om onze pakketselectie template te downloaden, zodat u uzelf en uw organisatie heel wat tijd kunt besparen.

Vul onderstaand formulier in en u ontvangt een e-mail met de voorbeeld vragenlijst.

  • 1

Reacties

Leonie Vredegoor July 25,2013

Ik wil graag de pakket selectie criteria downloaden

Plaats een reactie

 *
 *
 *
 *

Probeer het nu zelf
× Registratie gelukt! U ontvangt zo snel mogelijk een e-mail met daarin de benodigde gegevens.
× Registratie mislukt

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en krijg informatie over de nieuwste ontwikkelingen

× Aanmelding gelukt! U ontvangt binnenkort onze nieuwsbrief
× Aanmelding mislukt

Bezoekers vonden ons via