Ervaringen van enkele van onze klanten

Grip op projecten met QicsMilestones

Bright Answers is een ICT bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van maatwerk webapplicaties en standaard software. Rogier Olde Dubbelink is operationeel manager bij Bright Answers. Wij spraken met Rogier over zijn ervaringen met onze software voor urenregistratie, projectbewaking en facturatie.

Lees meer

TMC professionaliseert het tijdschrijf- en facturatieproces

TMC Group N.V. (TMC) detacheert hoogopgeleide professionals in technische omgevingen bij opdrachtgevers die gespecialiseerd zijn in hightech, R&D, ICT en bouw & civiel. In 2013 besloot TMC het proces van urenschrijven en factureren te professionaliseren. Qics leverde de software en de dienstverlening om dat met TMC te realiseren.

Lees meer

Klantinterview Verdonck Klooster & Associates

“We hadden 13 servers staan en houden er een stuk of vijf over”.

Verdonck, Klooster & Associates (VKA), een adviesorganisatie voor strategische ICT projecten, is al jaren geleden aan de slag gegaan met de cloud. Niet alleen voor hun klanten, maar ook voor de interne organisatie.

In 2011 is de principiële keuze gemaakt om alle business applicaties naar de cloud te brengen. Als eerste werd het urenregistratie pakket vervangen, omdat de versie van de software waar VKA mee werkte niet meer onderhouden werd. Overstappen naar de nieuwe versie bracht de nodige kosten met zich mee, waarbij veel geïnvesteerd moest worden om dezelfde functionaliteit te behouden.

Lees meer

Reviews

Bekijk de score die QicsMilestonesklanten QicsMilestones gegeven hebben.

Lees meer