Urenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Waarom kozen déze kantoren voor QicsMilestones?Urenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Waarom kozen déze kantoren voor QicsMilestones?

Waarom kozen déze kantoren voor QicsMilestones?

Urenregistratie, facturatie en planning

Met QicsMilestones kunt u héél snel factureren. ook als de afspraken niet standaard zijn. Dat betekent dus dat aan het begin van de maand direct alle facturen eruit kunnen. Het is een pakket dat geschikt is voor kleine kantoren, middelgrote kantoren en grote kantoren.

Uw medewerkers en collega’s worden vlot en en efficiënt in urenregistratie waardoor het weinig moeite kost om alles keurig noteren. Een groot voordeel van het pakket is de functionaliteit voor projectmanagement. U heeft hiermee uitstekend inzicht in hoeveel tijd er is besteed, hoeveel uur werk er nog is en of mensen nog tijd over of tijd te kort hebben.

Daarnaast krijgt u overzicht door prachtige rapporten waaraan u op zowel medewerker- als klantniveau kunt zien of alles nog wel volgens plan en budget verloopt.

Wij vroegen onderstaande klanten waarom zij nu specifiek voor QicsMilestones hebben gekozen en het antwoord op deze vraag leest u onder de opsomming.

Accountants- en administratiekantoren die QicsMilestones gebruiken:

Kantoren tot 10 medewerkers

Fonkel - Zwolle
Dikkeboom & Partners - Haarlem
Deykerhoff Accountants - Den Bosch
Administratiekantoor S. de Jong - Heerenveen
Spijker Accountancy - Den Helder

Kantoren met 10 - 50 medewerkers

RBZ accountants & ondernemersadviseurs- Groningen
Pyxis Accountants & Belastingadviseurs - Bussum
Actan Accountants & Adviseurs - Hoofddorp
Kop of Munt - Amsterdam
DeFinanseurs - Schiedam

Kantoren 50 - 100 medewerkers

vhm | accountants & belastingadviseurs - Veenendaal
WEA Noord Holland - Uitgeest
Zirkzee Groep - Oegstgeest
De Beer Accountants & Belastingadviseurs - o.a. Tilburg
Van Hier Accountants - 5 vestigingen in Noord-Holland

Kantoren met meer dan 100 medewerkers

Londen & van Holland - Amsterdam
Vermetten - meerdere regiokantoren in Brabant
Van Braak Accountants - 11 vestigingen in Nederland

Waarom?

Om deze redenen kozen deze accountants voor QicsMilestones:

1. Uitgebreide functionaliteit

QicsMilestones biedt simpelweg de meeste facturatiemogelijkheden, talloze mogelijkheden voor budgetbewaking en heel belangrijk; meer mogelijkheden op het gebied van rapportages en analyses. QicsMilestones combineert overigens moeiteloos verschillende afspraken met klanten zoals ‘uurtje-factuurtje’, abonnementen en projectafspraken, etc. Qics wordt gezien als een specialist op het gebied van uren en facturen en dat vertaalt zich in slimme software.

Wilt u zien hoe slim ons pakket omgaat met plannen, tijdschrijven en factureren? Vraag een kosteloze demonstratie of proef bij ons aan.

2. Korte implementatietijd

Ondanks dat er nogal wat in te richten en in te stellen valt, is de implementatietijd kort. In de regel besteden we niet meer dan twee dagen bij een klein kantoor en zo’n tien dagen bij een groot kantoor. Dan is niet alleen het hele pakket ingericht, maar hebben we ook begeleiding gegeven bij de eerste facturatie-ronde.

Wilt u weten hoe snel we bij u kunnen implementeren? Neem dan contact met ons op.

3. Visueel aantrekkelijk

De klanten die wij naar een reactie vroegen, vinden QicsMilestones er mooi uitzien en prettig werken. Gelukkig maar, want tijdschrijven doet niemand voor zijn plezier.

Wilt u zien hoe het pakket eruit ziet? U kunt een kosteloze demonstratie of proef bij ons aanvragen.

4. Modern

QicsMilestones is een cloudapplicatie met alle gemakken van dien. Eén van de aspecten hiervan is dat we iedere vier weken updates live zetten, zodat u daar direct van profiteert.
Een ander modern aspect is dat u zowel uurtje-factuurtje kunt factureren, als maandabonnementen, of beide gecombineerd.

Wilt u de voordelen en besparingen ervaren van moderne software? Neem contact met ons op.

5. Koppelingen met CRM en andere cloud-oplossingen

Het blijkt dat veel kantoren die overstappen naar de cloud, niet alleen hun boekhouding en pakket voor urenregistratie in de cloud willen hebben, maar ook hun CRM-pakket.Veel klanten kozen voor ‘AuditCase’ als CRM-oplossing. Met AuditCase heeft QicsMilestones een koppeling en een prettige samenwerking. Er bestaan hiernaast ook uitstekende koppelingen met Exact Online, Globe en Synergy, Twinfield, Yuki, AFAS, AccountView, Mijn Kantoor en eVerbinding.

Wilt u weten of wij een koppeling hebben met de oplossing die u gebruikt? Neem dan nu contact met ons op!

6. Krachtige rapportages en analyses

Naast uitgebreide standaard rapportages en informatieschermen leveren we met QicsMilestones ook een koppeling met Power BI mee, inclusief een aantal rapportages. Power BI heeft de kracht om gegevens op een hele aantrekkelijke en makkelijke manier te visualiseren en te analyseren.
Kantoren kunnen met onze Power BI-koppeling de meegeleverde rapportages en dashboards verder uitbouwen, veelal zonder onze hulp. Dat is een moderne manier van informatie gebruiken.

Wilt u weten hoe onze power BI koppeling eruit ziet? We laten het u graag zien. Neem contact op voor een kosteloze demonstratie.

Planning, urenregistratie en facturatie

Overweegt u net als de klanten van QicsMilestones om efficient te gaan plannen, uren te registreren en te factureren? Neem dan vandaag contact met ons op.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy