Webinar: Bespaar tijd en geld met méér rust met modules voor planning en inzichten (Power BI)

Op dinsdag 14 maart a.s. om 14:30 uur organiseren wij een live webinar waarin we demonstreren hoe je de capaciteit van jouw kantoor optimaal kunt benutten. Met de inzet van de planningsmodule creëer je rust en je zorgt voor minder verloren of verkeerd bestede tijd. Dat kan heel veel opleveren voor jouw kantoor.

Het tweede onderwerp van het webinar is het verkrijgen van inzichten. Dit geeft namelijk regelrecht de mogelijkheid om te sturen op meer winst en minder verlies. Dit is mogelijk met de module Power BI.

Een soepel en effectief werkend kantoor

Hoe klinkt het om minder pieken in werkdruk en minder gedoe rondom deadlines, vakanties en verzuim te hebben?

En hoe klinkt het om inzichten te hebben waarmee je jouw gemiddeld uurtarief kunt verhogen? Of om te zien welke werkzaamheden het meest en welke werkzaamheden het minst opleveren? Als dat goed in de oren klinkt, meld je dan aan voor het webinar.

Een soepel en effectief werkend kantoor wordt uitvoerig behandeld aan de hand van twee modules in QicsMilestones die onderdeel zijn van het ‘Business Plus’ of ‘Enterprise’ abonnement.

Maak gebruik van kennis van andere kantoren

De modules voor planning en Power BI zijn gemaakt met de kennis van procedures bij tal van kantoren. Van deze kennis kun je profiteren door gebruik te maken van de modules en zo je processen te optimaliseren.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

Je kunt zonder aanmelding deelnemen aan het webinar en je hebt niets anders nodig dan een internetverbinding. Via de onderstaande link kun je direct deelnemen.

Save the date

Zet nu de datum met onderstaande link in je agenda en wij zien je graag op dinsdag 14 maart a.s. om 14:30 uur. Tot dan!!

Link naar het webinar: Gebruik deze link om deel te nemen aan het webinar. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy