Urenregistratie en iMuis

iMUIS Online is een platform voor ondernemers, accountants en de samenwerking tussen beiden. Alle zaken zijn in deze accountancy software vanuit één centraal punt te verzorgen. Een onderdeel van iMUIS Online Accountancy is Robotic Accounting waarmee je taken kunt automatiseren waardoor je efficiënter kunt werken.

QicsMilestones en iMuis Online kunnen gegevens uitwisselen. Uw klantgegevens voert u in in iMuis Online. U kiest vervolgens welke van deze gegevens automatisch in QicsMilestones opgenomen moeten worden. Dus wanneer u bijvoorbeeld een klant, inclusief adresgegevens, in iMuis Online heeft ingevoerd, hoeft u dat niet meer in QicsMilestones te doen. De verkoopfacturen worden eveneens automatisch vanuit QicsMilstones naar iMuis geëxporteerd.

Export van verkoopfactuur in PDF

U kunt behalve de factuurgegevens, ook volledig geautomatiseerd een volledig PDF-document van de verkoopfactuur exporteren naar iMuis Online.

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van de gegevens die vanuit QicsMilestones geïmporteerd en geëxporteerd kunnen worden.

EntiteitImportExport
Klanten (incl. adres)
Verkoopfacturen
Btw-codes
Artikelen
Betalingscondities

Hulp of vragen?

Bent u op zoek naar een elegante manier om uw tijd- en urenregistratie en de facturatie daarvan te koppelen aan uw iMuis Online omgeving? Gebruik dan de iMuis / QicsMilestones koppeling. Wilt u weten welke kantoren deze koppeling al gebruiken? Wilt u weten hoe het werkt en welke gegevens kunnen worden gesynchroniseerd, neem dan nu contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy