Geen uren meer schrijven, maar goedkeuren

Wanneer het niet meer nodig is dat medewerkers van een kantoor hun uren schrijven en alleen nog maar hoeven goed te keuren, dan wint de hele organisatie tijd. Met onze nieuwe online planningsmodule is deze werkwijze voor ieder kantoor mogelijk. Hoe werkt het?

Plannen van werkzaamheden

Het idee is even eenvoudig als krachtig. Bij het inplannen van werkzaamheden geeft u aan wie welke werkzaamheden gaat uitvoeren. Dit gaat trouwens heel vlot. U ziet namelijk in één oogopslag hoeveel uur iedereen beschikbaar is. Na het inplannen van de werkzaamheden staan de geplande uren klaar in de weekstaat.

Bevestigen van geplande uren

Wanneer medewerkers taken hebben uitgevoerd, hoeven zij in de meeste gevallen geen klanten, projecten en activiteiten meer te selecteren. Zij werken hun urenregistratie bij door geplande uren te bevestigen, met een ‘druk op de knop’.

Snel factureren

Het mooie van de planningsmodule is dat deze samenwerkt met de urenregistratie en met de facturatie. Dit betekent dat de facturen zeer vlot te maken en te versturen zijn. Er is geen of nauwelijks uitzoekwerk en de foutgevoeligheid is laag. Hier kan een enorme tijdswinst worden gerealiseerd. En wanneer u toch de factuur handmatig wilt aanpassen, kan dat natuurlijk altijd.

Zelf ervaren?

Wilt u de voordelen van de planningsmodule en onze geïntegreerde oplossing ervaren? Dit kan. En of u nu reeds klant bent bij Qics of niet, in beide gevallen heeft u de mogelijkheid om de planningsmodule kosteloos te proberen. Meer weten? Neem contact met ons op via deze link.

Tags: Algemeen Accountancy ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy