Koppeling tussen ClockAssist en QicsMilestones

Makkelijker en beter

De koppeling zorgt ervoor dat de geregistreerde activiteiten kunnen worden gekoppeld aan de medewerkers, klanten, projecten en budgetregels die in QicsMilestones bekend zijn. Uiteraard zorgt de koppeling er ook voor dat deze gegevens als urenboeking direct in QicsMilestones terecht komen. Hierdoor is men minder tijd kwijt met de urenregistratie, zijn er minder verloren uren hebt én wordt er sneller en beter gefactureerd.

“Het is logisch dat we deze koppeling als eerste hebben gelanceerd: net als ClockAssist is QicsMilestones gespecialiseerd in de accountancy markt”.

Tom van Eijmeren, ClockAssist

Over ClockAssist

ClockAssist biedt volautomatische activiteitenregistratie. ClockAssist herkent welke activiteit wordt uitgevoerd en voor welke klant. Dat betekent dat dag- en weekstaten automatisch worden gevuld en alleen maar gecontroleerd hoeven te worden. Of u nu een e-mail stuurt, een document bijwerkt of een aangifte in orde maakt: ClockAssist herkent het en schrijft de tijd. Voor ClockAssist is de koppeling met QicsMilestones de eerste koppeling met een pakket voor urenregistratie en facturatie.

Over QicsMilestones

QicsMilestones is een gespecialiseerde cloudoplossing voor urenregistratie, facturatie en planning. Het pakket richt zich, net als ClockAssist, met name op accountants- en administratiekantoren. Voor meer informatie kijkt u op qicsmilestones.nl en clockassist.com

Tags: Algemeen Accountancy ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy