Optimaal Inzicht: Integratie van Exact-gegevens in Power BI

Als QicsMilestones gebruiker weet je als geen ander wat een schat aan data de tool inmiddels bevat. Door deze data te laden in Power BI breng je de data tot leven. Je kunt dan vanuit iedere gewenste invalshoek kijken naar de omzet en de geschreven uren.

Power BI in QicsMilestones

In een paar klikken kun je bereiken wat voorheen alleen met een techneut en flink wat tijd bereikbaar was. In Power BI krijg je toegang tot interactieve rapportages, die inzichten bieden in de belangrijkste KPI's, zoals productiviteit en declarabiliteit, het onderhanden werk en het gemiddelde uurtarief dat is gerealiseerd. Om uiteindelijk meer data gedreven beslissingen te kunnen nemen.

Nieuw: Exact Online data

Het is vanaf nu ook mogelijk om financiële mutaties uit één of meerdere Exact Online administraties toe te voegen aan de QicsMilestones data in Power BI. Hierdoor kun je zowel de gegevens uit je urenadministratie als uit je financiële pakket analyseren. Wil je ook je winst- en verliesrekening in Power Bi kunnen zien of wil je naast de facturen ook de openstaande posten zien? Dan is deze nieuwe mogelijkheid iets voor jou!

Prijsinformatie

  • Voor de eerste 5 Exact Online administraties betaal je € 58,- per administratie per maand.
  • Voor de 6e t/m de 20e administratie betaal je € 34,- per administratie per maand.
  • Voor de 21e t/m de 50e administratie betaal je € 22,50 per administratie per maand.

Wil je meer dan 50 administraties aansluiten dan maken we graag een voorstel op maat.

* We hanteren een Fair Use Policy: voor zeer grote administraties (met meer dan 1.000.000 mutaties en/of meer dan 3.000 mutaties per dag) behouden we ons het recht voor om, in overleg, een aanvullend maandbedrag in rekening te brengen. 

* De Exact Online gegevens worden 6 keer per dag ververst in Power BI.

Contact

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op!

Als het formulier niet geladen wordt, kunt u door hier te klikken, via e-mail alsnog een aanvraag doen.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy