Volg onze webinars

Summer Courses

Tijdens de vakantieperiode organiseren we gratis 'Summer Courses', in de vorm van webinars. In deze summer courses duiken we diep in de materie en laten we zien hoe je de software optimaal kunt gebruiken.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

Je kunt zonder aanmelding deelnemen aan de webinars en je hebt niets anders nodig dan een internetverbinding. De webinars worden opgenomen, zodat je ze later kunt kijken wanneer je bent verhinderd voor het live webinar.

Datum16-dec
DoorBerry Zwaan
Tijd
Duur43min
Link
Datum27-juli
DoorBerry Zwaan
Tijd14:00
Duur45min
Link
Datum19-aug
DoorThessa
Tijd14:00
Duur45min
Link
Datum
DoorRon/ Eddy
Tijd
Duur3min
Link

Expert trainingen

Onderstaande opnames zjin van onze 'expert trainingen'. In deze trainingen duiken we diep in de materie en laten we zien hoe u de software optimaal kunt inrichten. Klik op het 'i-tje' om een beschrijving van het webinar te zien.

Datum12-aug
DoorLarissa
Tijd14:00
Duur45min
Link

Welke nuttige inzichten kan ik uit QicsMilestones halen? Hoe maak ik van de aanwezige data mooie rapporten en analyses in Power BI? Deze vragen rondom rapportages, KPI’s en Power BI beantwoordt Larissa in het tweede webinar van onze Summer Courses.

Heeft u een vraag

Heeft u een vraag over het vergemakkelijken van uw processen en/of onze software? Laat het ons dan weten, onze collega Ron neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op met Ron

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy