Volg onze webinars

In onze webinars laten wij u in vogelvlucht zien zien hoe u uw kernprocessen kunt vergemakkelijken. Zo laten we bijvoorbeeld zien dat urenregistratie nauwelijks tijd hoeft te kosten en dat facturatie – ook bij complexe klantafspraken – met een druk op de knop kan. Verder delen we met u wat slim plannen inhoudt en komt het beheren en bewaken van budgetten aan bod.

QicsMilestones in vogelvlucht

In onderstaand webinar toont Ron u de belangrijkste functionaliteiten van QicsMilestones. De demo is gericht op de processen van een accountantskantoor waarin zowel op basis van uren maal tarief, fixed prices, voorschotten als op basis van abonnementen wordt gefactureerd.

Expert trainingen

Onderstaande opnames zjin van onze 'expert trainingen'. In deze trainingen duiken we diep in de materie en laten we zien hoe u de software optimaal kunt inrichten. Klik op het 'i-tje' om een beschrijving van het webinar te zien.

Datum
DoorBerry
Tijd
Duur60min
Link

Wist u dat u één project aan kunt maken voor meerdere klanten? Of dat het mogelijk is om een fixed fee opdracht en een nacalculatie opdracht onder te brengen in één project? Doe mee een leer alles over het effectief opzetten van projecten en facturatie-afspraken. 

Datum
DoorBerry
Tijd
Duur60min
Link

Krijg tips van de consultants die dagelijks met de software werken. Met deze handigheidjes en weetjes wordt het werken met QicsMilestones nog leuker en makkelijker!

Datum
DoorEddy
Tijd
Duur60min
Link

Het inrichten van budgetten kan best complex zijn. Misschien heeft u budgetten per team, budgetten per medewerker, of moeten budgetten tussentijds worden afgesloten. In dit webinar leert u alle mogelijkheden van het inrichten en bewaken van budgetten. Dat gaat u zeker wat opleveren!

Datum
DoorEddy
Tijd
Duur60min
Link

Een soepel werkend kantoor heeft grip op de planning. Wie is druk, wie heeft ruimte? Komt het werk op tijd af? Zijn alle vakanties gepland? Tijdens dit webinar leert u alles over het efficiënt bewaken van capaciteit en deadlines. 

Datum
DoorThessa Bouber
Tijd
Duur37 min
Link

Veel van onze klanten maken voor een nieuw jaar, nieuwe projecten aan en starten het nieuwe jaar met een nieuwe factuurnummerreeks. Daarnaast is een nieuw jaar vaak het moment waarop tarieven worden aangepast en nieuwe vakantietegoeden worden toegekend. We hebben alle onderwerpen die samenhangen met de jaarovergang voor u beschreven, zodat u niets vergeet en op tijd klaar bent voor het nieuwe jaar.

Wilt u stap voor stap zien wat u moet doen voor de jaarovergang? Volg dan ons webinar 'Jaarovergang QicsMilestones'

Heeft u een vraag

Heeft u een vraag over het vergemakkelijken van uw processen en/of onze software? Laat het ons dan weten, onze collega Ron neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op met Ron

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy