Volg onze webinars

In onze webinars laten wij u in vogelvlucht zien zien hoe u uw kernprocessen kunt vergemakkelijken. Zo laten we bijvoorbeeld zien dat urenregistratie nauwelijks tijd hoeft te kosten en dat facturatie – ook bij complexe klantafspraken – met een druk op de knop kan. Verder delen we met u wat slim plannen inhoudt en komt het beheren en bewaken van budgetten aan bod.

QicsMilestones in vogelvlucht

In onderstaand webinar toont Ron u de belangrijkste functionaliteiten van QicsMilestones. De demo is gericht op de processen van een accountantskantoor waarin zowel op basis van uren maal tarief, fixed prices, voorschotten als op basis van abonnementen wordt gefactureerd.

Expert trainingen

Onderstaande opnames zjin van onze 'expert trainingen'. In deze trainingen duiken we diep in de materie en laten we zien hoe u de software optimaal kunt inrichten. Klik op het 'i-tje' om een beschrijving van het webinar te zien.

Heeft u een vraag

Heeft u een vraag over het vergemakkelijken van uw processen en/of onze software? Laat het ons dan weten, onze collega Ron neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op met Ron

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy