Volg onze webinars

Summer Courses

Tijdens de vakantieperiode organiseren we gratis 'Summer Courses', in de vorm van webinars. In deze summer courses duiken we diep in de materie en laten we zien hoe je de software optimaal kunt gebruiken.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

Je kunt zonder aanmelding deelnemen aan de webinars en je hebt niets anders nodig dan een internetverbinding. De webinars worden opgenomen, zodat je ze later kunt kijken wanneer je bent verhinderd voor het live webinar.

Datum
DoorThessa Bouber
Tijd14:00
Duur45 minuten
Link
Datum
DoorRon/ Eddy
Tijd
Duur3min
Link
Datum
DoorThessa
Tijd14:00
Duur45min
Link
Datum
DoorBerry Zwaan
Tijd14:00
Duur45min
Link

Expert trainingen

Onderstaande opnames zjin van onze 'expert trainingen'. In deze trainingen duiken we diep in de materie en laten we zien hoe u de software optimaal kunt inrichten. Klik op het 'i-tje' om een beschrijving van het webinar te zien.

Datum
DoorLarissa
Tijd14:00
Duur45min
Link

Welke nuttige inzichten kan ik uit QicsMilestones halen? Hoe maak ik van de aanwezige data mooie rapporten en analyses in Power BI? Deze vragen rondom rapportages, KPI’s en Power BI beantwoordt Larissa in het tweede webinar van onze Summer Courses.

Heeft u een vraag

Heeft u een vraag over het vergemakkelijken van uw processen en/of onze software? Laat het ons dan weten, we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact met ons op

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy