calendar

Benut capaciteit. Registreer tijd. Factureer.

Met planningsmodule ondersteunen wij zowel de capaciteits- en de projectplanning. U heeft zicht op wat er nog ingepland moet worden en wie daarvoor geschikt en beschikbaar is. De capaciteitsplanning laat zien wie op welke werkzaamheden is ingepland en waar er nog ‘gaten’ in de planning zitten.

De planning gebruiken we ook om te forecasten. Doordat we het budget af kunnen zetten tegen wat er gedaan is (realisatie) en wat er nog moet gebeuren (planning), signaleren we nog sneller aankomende budgetoverschrijdingen.

Demonstreer aan mij

Project en capaciteitsplanning

Planning - onmisbaar voor de professionele dienstverlener

Wanneer uw bedrijf te maken heeft met beschikbaar stellen van tijd en producten aan klanten, is een goede planning onmisbaar. De planning geeft u de volgende inzichten:

  • Wie werkt aan welke werkzaamheden?
  • Wie heeft nog ruimte?
  • Verwachten we een budgetoverschrijding?

Grip en controle

De planningsmodule heeft een openingsscherm waarin in één oogopslag duidelijk wordt hoeveel uren medewerkers per week werken, hoeveel tijd ze ‘over’ hebben of hoeveel uren ze ‘tekort’ komen. Tijdens het plannen heeft u zicht op zowel het budget als de bestede uren. Op die manier weet u of u door meer uren in te plannen over het budget zal gaan of daaronder blijft. U heeft daarmee de planning onder controle.

Overzichten zijn overigens eenvoudig te filteren naar o.a. project of een trefwoord. Het kiezen van de periode waarvan u het overzicht wilt zien, is even gemakkelijk. Zo kunt u ook voor bijzondere periodes zoals de vakanties, in een handomdraai een overzicht en een vakantieplanning maken.

Handige en efficiënte eigenschappen

Wat kunt u nog meer met de online planningsmodule? U kunt bijvoorbeeld

  • Medewerkers 'voorlopig' of 'definitief' inplannen
  • Een dag- en weekplanning maken
  • Werkzaamheden doorschuiven
  • Inzicht krijgen in de omzetwaarde van de geplande opdrachten

Win tijd

U wint tijd doordat u de planning efficiënter maakt. Zo hoeft u bij het inplannen van werkzaamheden geen medewerkers meer te selecteren als u bij het vastleggen van het budget al heeft aangegeven wie de werkzaamheden gaat uitvoeren. U ziet bovendien tijdens het plannen in één oogopslag hoeveel uur iemand beschikbaar is. Daarnaast wint het hele kantoor omdat medewerkers in de meeste gevallen geen uren meer hoeven te registreren: Zij werken hun urenregistratie bij door geplande uren online te bevestigen. Een druk op de knop dus.

Probeer gratis

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Maarten van Duijn
“Dankzij het Power BI dashboard van QicsMilestones hebben wij continu inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen van ons kantoor.”

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy