Over ons

QicsMilestones is de beste oplossing voor urenregistratie, planning en facturatie. Maar wie zijn we?

Organisatie

QicsMilestones maakt onderdeel uit van Qics. In onze vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina) ontwikkelen we met zo’n 30 medewerkers Saas-oplossingen rondom planning, uren- /tijdregistratie, projectmanagement en facturatie.

Enthousiaste gebruikers van QicsMilestones zijn onder andere accountants- en administratiekantoren, ICT-bedrijven, detacheerders en andere dienstverlenende bedrijven.

Waarom QicsMilestones?

Als dienstverlenend bedrijf wil je effectief en efficiënt werken. Dat betekent dat het eenvoudig moet zijn om uren te registreren, dat er inzicht moet zijn in werkdruk en capaciteit, dat urenbudgetten bewaakt moeten worden en dat er snel en eenvoudig moet kunnen worden gefactureerd. En dit alles zonder dat dit veel tijd kost. Het kan met QicsMilestones.

Over de software

Met QicsMilestones automatiseren wij planning, urenregistratie en facturatie. Het doel is om op een vlotte en efficiënte wijze alle stappen, van het vastleggen van een nieuwe opdracht tot en met facturatie, te kunnen doorlopen. Dit levert minder fouten en een forste tijdbesparing op voor het hele kantoor.

Een voordeel van QicsMilestones is dat je gewoon met de gekozen boekhoudsoftware kunt werken. Wij koppelen met alle gangbare pakketten.

We blijven de software innoveren. Iedere vier weken leveren wij een nieuwe release.

Wat maakt QicsMilestones uniek?

QicsMilestones is specifiek gemaakt voor professionele dienstverleners zoals accountants, ICT-bedrijven, en consultancybedrijven. Al meer dan 20 jaar verwerken we de wensen van deze bedrijven op het gebied van urenregistratie, facturatie en planning in onze software. Ook de rapportages hebben bij ons de volle aandacht. We kennen een uitbereide integratie met Power BI waarmee onze klanten de mooiste rapportages en analyses maken. Dit alles maakt ons als gespecialiseerde oplossing uniek in Nederland. Inmiddels werken talloze kleine, middelgrote en grote organisaties met QicsMilestones. Vraag ons gerust naar referenties.

De functionaliteiten

Urenregistratie

Met QicsMilestones maken we urenregistratie zo eenvoudig mogelijk. In een doordacht scherm kan iedereen snel tijdschrijven, zo worden de uren tijdig ingevoerd. Dit kan via PC, telefoon of tablet.

Planning

Met de planningmodule heb je méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. Je ziet dus direct hoe druk iedereen het heeft.

Projectmanagement

Met QicsMilestones heb je een projectmanagement tool in handen waarmee de planning, het budget, de geschreven tijd en het ‘work remaining’ inzichtelijk zijn. Je wordt gewaarschuwd wanneer het budget in gevaar komt. Hoe sneller je afwijkingen constateert, hoe sneller je kunt bijsturen.

Factureren

Factureren maken we eenvoudig. Je maakt namelijk facturen voor iedere gemaakte afspraak met een ‘druk op de knop’. Dus uren maal tarief, vaste bedragen, voorschotten, contracten en abonnementen komen allemaal netjes op de factuur. Uiteraard kun je deze nog controleren en aanpassen als dat nodig blijkt. Per klant kan vastgelegd worden of de factuur op papier, via de e-mail of via elektronisch factureren moet worden verstuurd.

Rapportage

Rapportages maken en inzien is makkelijk in QicsMilestones. Je houdt de organisatie zeer eenvoudig in de gaten door onder andere overzichten van productiviteit, onderhanden werk en bij- en afboekingen. Door de grafieken en analyses in Power BI ben je in een oogwenk op de hoogte en kun je bijsturen als dat nodig is.

Koppelingen

De facturen worden automatisch in de boekhouding opgenomen. Als je nieuwe klanten toevoegt, hoeft dat maar één keer. Er zijn koppelingen met o.a. Exact Online, Exact Globe, Yuki, King Software, iMuis, Snelstart, Twinfield, AuditCase, MijnKantoor en AccountView.

Word wijzer

Mocht je meer willen weten over QicsMilestones, neem dan contact met ons op voor een demo.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy