5 minuten tour

Wil je vlot kennismaken met QicsMilestones? Doe dan de 5 minuten tour met onderstaande video!

QicsMilestones is de beste oplossing voor urenregistratie, planning en facturatie. Maar wie zijn we en wat doen we?

Over ons

QicsMilestones is een product van van Qics. In onze vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina) ontwikkelen we met zo’n 30 medewerkers Saas-oplossingen rondom planning, urenregistratie, projectmanagement en facturatie.

Enthousiaste gebruikers van QicsMilestones zijn onder andere accountants- en administratiekantoren, ICT, detacheerders en andere professionele dienstverleners.

Waarom QicsMilestones?

Als dienstverlenend bedrijf wil je effectief en efficiënt werken. Dat betekent dat het eenvoudig moet zijn om uren te registreren, dat er inzicht moet zijn in werkdruk en capaciteit, dat urenbudgetten bewaakt moeten worden en dat er snel en eenvoudig moet kunnen worden gefactureerd. En dit alles zonder dat dit veel tijd kost. Het kan met QicsMilestones.

Over de software

Met QicsMilestones automatiseren wij planning, urenregistratie en facturatie. Het doel is om op een vlotte en efficiënte wijze alle stappen, van het vastleggen van een nieuwe opdracht tot en met facturatie, te kunnen doorlopen. Dit levert minder fouten en een forste tijdbesparing op voor alle betrokkenen. We blijven innoveren.

Iedere vier weken releasen we een nieuwe versie.

Wat maakt QicsMilestones uniek?

QicsMilestones is specifiek gemaakt voor professionele dienstverleners zoals accountants, ICT- en consultancybedrijven. Al meer dan 20 jaar verwerken we de wensen van deze bedrijven op het gebied van urenregistratie, facturatie en planning in onze software. Ook de rapportages hebben bij ons de volle aandacht. We kennen een uitgebreide integratie met Power BI waarmee onze klanten de mooiste rapportages en analyses maken. Dit alles maakt ons als gespecialiseerde oplossing uniek in Nederland. Inmiddels werken talloze kleine, middelgrote en grote organisaties met QicsMilestones. Vraag ons gerust naar referenties.

De functionaliteiten

Urenregistratie

Met QicsMilestones maken we urenregistratie zo eenvoudig mogelijk. In een overzichtelijk scherm kan iedereen snel tijdschrijven. Dit kan via PC, telefoon of tablet. Zo worden de uren tijdig ingevoerd.

Planning

Met de planningmodule heb je méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. Je ziet dus direct hoe druk iedereen het heeft.

Projectmanagement

Met QicsMilestones heb je een projectmanagement tool in handen waarmee de planning, het budget, de geschreven tijd en het ‘work remaining’ inzichtelijk zijn. Je wordt gewaarschuwd wanneer het budget in gevaar komt. Hoe sneller je afwijkingen constateert, hoe sneller je kunt bijsturen.

Factureren

Factureren maken we eenvoudig. Je maakt met een ‘druk op de knop’ facturen voor iedere gemaakte afspraak. Uren maal tarief, vaste bedragen, voorschotten, contracten en abonnementen: het komt allemaal netjes op de factuur. Uiteraard kun je de voorgestelde facturen nog controleren en aanpassen als dat nodig is. Per klant kan vastgelegd worden of de factuur op papier, via de e-mail of via elektronisch factureren moet worden verstuurd.

Rapportage

Rapportages maken en inzien is makkelijk in QicsMilestones. Je houdt de organisatie zeer eenvoudig in de gaten door onder andere overzichten van productiviteit, onderhanden werk en bij- en afboekingen. Door de grafieken en analyses in Power BI ben je in een oogwenk op de hoogte en kun je bijsturen als dat nodig is.

Koppelingen

Een voordeel van QicsMilestones is dat je gewoon met de gekozen boekhoud- en CRM software kunt werken. Wij koppelen met alle gangbare pakketten.

De facturen worden automatisch in de boekhouding opgenomen. Als je nieuwe klanten toevoegt, hoeft dat maar één keer. Er zijn koppelingen met o.a. Exact Online, Exact Globe, Yuki, Afas, King Software, iMuis, Snelstart, Twinfield, AuditCase, MijnKantoor, Clock Assist en AccountView. Middels onze API kunnen we koppelingen maken met ieder ander pakket.

Word wijzer

Mocht je meer willen weten over QicsMilestones, neem dan contact met ons op voor een demo.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy