Wie werkt aan welke werkzaamheden?

Om van elke collega te kunnen zien waar hij/zij aan werkt, is een bepaalde werkwijze nodig. Mits goed uitgevoerd, levert deze werkwijze geen extra werk op. In tegendeel, het bespaart u als organisatie juist tijd en het levert meer grip en inzicht op.

Een goed begin

De werkwijze is even eenvoudig als krachtig: u plant de werkzaamheden in via de slimme planningsfunctionaliteit van QicsMilestones. Er ontstaat dan direct inzicht in de beschikbare en geplande capaciteit en in de verwachte besteding van de budgetten.

De geplande uren worden getoond in de weekstaat en hoeven daar alleen nog maar te worden aangepast of te worden bevestigd. Hierdoor gaat het tijdschrijven snel, worden er minder fouten gemaakt en heeft u direct inzicht in de projectvoortgang. Zo ziet u of u achter op de planning loopt, of voor en of er te veel tijd wordt besteed, of te weinig.

Minder tijdschrijven is fijner werken

Het secuur registreren van uren kost tijd. En als er ergens een foutje insluipt dat hersteld moet worden, kost dat helemaal veel tijd.

Dit kan ervoor zorgen dat collega’s niet graag met urenregistratie bezig zijn. Wanneer u uren vanuit de planning doorgeeft naar de weekstaat, gaat het een stuk sneller en worden er minder fouten gemaakt. De drempel is lager met als gevolg een verhoogd inzicht. U ziet sneller wie aan welke werkzaamheden werkt.

Ervaren?

Wilt u de voordelen van de planningsmodule ervaren? Dit kan. En of u nu reeds klant bent bij Qics, of niet, in beide gevallen heeft u de mogelijkheid om het kosteloos te proberen. Meer weten? Neem contact met ons op via deze link.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy