Over Qics

Qics Katwijk

Bij Qics staat het verbeteren van projectgedreven organisaties centraal door middel van geavanceerde SaaS-oplossingen. Wij bouwen niet alleen software, we zijn ook kennispartner van onze relaties en leveren business consultancy, business intelligence en support.

Ons productportfolio omvat Project Portfolio Management, Projectmanagement, Capaciteits- en Projectplanning, Urenregistratie, Facturatie en Business Intelligence

Qics is Microsoft Gold Partner

Met meer dan 24 jaar ervaring en met de status van Microsoft Gold Partner creëren we met behulp van de nieuwste cloudtechnologieën professionele oplossingen voor onze klanten. Ons toegewijde team van meer dan 70 professionals opereert vanuit onze kantoren in Nederland (Katwijk en Enschede), Denemarken (Odense) en Slowakije (Zilina), waarbij we een cultuur van samenwerking en excellentie nastreven.

Zie www.qics.nl voor een overzicht van ons aanbod.

Integratie

Applicaties staan nooit op zichzelf, mnaar werken altijd samen met andere applicaties. Naast onze kernproducten bieden we daarom ook diensten voor het kunnen integreren met klantspecifieke omgevingen.

Rapportages & inzichten

Bij Qics zijn wij er ons vanaf het begin van bewust dat je door inzichten continu kunt optimaliseren. Om deze inzichten te verkrijgen, is een heldere en logische rapportage nodig. Onze SaaS-oplossingen zijn daarom altijd voorzien van de modernste rapportage- en BI-mogelijkheden.

Onze klanten

Met onze oplossingen bedienen we wereldwijd meer dan 120.000 gebruikers. Onze oplossingen onderscheiden zich door hun intuïtieve interfaces, uitgebreide functionaliteit en internationale schaalbaarheid. We hechten waarde aan het opbouwen van strategische samenwerkingen met onze klanten en innoveren continu.

Kwaliteit en veiligheid

Bij Qics staan kwaliteit en veiligheid voorop. We zijn gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510, wat onze toewijding aan de hoogste normen op het gebied van gegevensbeveiliging en privacy onderstreept. Voor meer informatie over ons privacy- en beveiligingsbeleid kunt u terecht op onze website: https://www.qics.nl/privacy/.

Qics ISO27001Qics NEN7510


Werken bij Qics

Bij Qics werken mensen met ambitie. We zorgen er voor dat we onze technische kennis in dienst stellen van onze opdrachtgevers. Dat betekent intensief samenwerken met klanten, partners en collega's en continu zoeken naar toepassingen en technieken die onze opdrachtgevers nu en in de toekomst verder kunnen helpen.

Bekijk onze vacatures