Mobiel uren schrijven in QicsMilestones

De meeste mensen vinden het verantwoorden van uren een vervelende klus. Het kost tijd en vaak weet je niet meer precies wanneer je wat hebt gedaan. Smartphones en tablets bieden hier een uitkomst. Ben je klaar bij de klant? Dan kun je je uren direct verantwoorden, ook als je met QicsMilestones werkt.

In QicsMilestones is veel aandacht besteed aan het zo laagdrempelig mogelijk maken van het boeken van uren. Er is een duidelijk weekoverzicht, u werkt zoals u in Outlook gewend bent en heeft de mogelijkheid om grote projecten snel in te voeren. Het enige wat voor QicsMilestones nog ontbrak was de mogelijkheid om op een simpele manier, op de smartphone, uren en kosten te kunnen schrijven. De mobiele website van QicsMilestones maakt dit nu mogelijk.

De mobiele website is ontwikkeld in HTML5 en werkt niet alleen uitstekend op het iOs platform van Apple, maar ook op alle andere besturingssystemen, zoals Android en Windows Phone.


In de mobiele website:

  • Hebt u overzicht over de uren en kosten die u die dag heeft geboekt;
  • Kunt u eenvoudig uren en kosten boeken;
  • Is het ook mogelijk uren en kosten op andere dagen bij te werken;
  • Ziet u alleen die projecten waar u tijd op kunt schrijven.

Gebruikt u QicsMilestones en wilt u ook gebruik maken van de mobiele website? Gaat u dan op uw smartphone naar https://qicsmilestones.qics.nl/mobile en log in met uw QicsMilestones inloggegevens.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy