Ervaringen van enkele van onze klanten

iQOUNT Accountants en Adviseurs over QicsMilestones

iQOUNT is een kantoor met een volledig pakket aan producten en diensten op gebied van financiële, administratieve en fiscale vragen. Bij iQOUNT zijn ze bovenal adviseur, gericht op een complete dienstverlening. Wij vroegen Wessel Hees naar de ervaringen van het kantoor met QicsMilestones, na de overstap vanaf QicsTime.

Dikkeboom & Partners over QicsMilestones

"Een natuurlijke overstap van QicsTime naar QicsMilestones"

Zo voelde het destijds voor 'spin in het web' / office manager Debby van Accountantskantoor Dikkeboom & Partners. Inmiddels werkt het kantoor op een fijne manier met QicsMilestones.

Software-bouwer Pivoton over QicsMilestones

Pivoton ontwikkelt intuïtieve, procesgestuurde software voor de flexmarkt. Pivoton ondersteunt het hele proces, van het vinden en plaatsen van een kandidaat, tot het verwerken van urendeclaraties en van verlonen tot factureren, zodat hun klanten zich kunnen focussen op de business. Paul van den Bosch, algemeen directeur van Pivoton, vertelt hoe QicsMilestones hen helpt.

Het facturatiedashboard is een geweldige tool

"Het facturatiedashboard is een geweldige tool." Dit zegt Lia Mooijman, mede eigenaar van Mooijman Accountants en Belastingadviseurs, over QicsMilestones.

Wij willen een speedboot zijn, QicsMilestones kan dat faciliteren

Sinds 2014 helpt Forward fiscalisten ondernemers om hun fiscale strategie te verbinden met hun missie. Partners Paul van den Tillaart en Freek van Wijk vertellen in dit artikel waarom zij hebben gekozen voor QicsMilestones: ‘Wij hechten grote waarde aan onafhankelijkheid en partnerschap. Dat geldt voor onze klanten, maar ook voor onze leveranciers. Het team van Qics begrijpt dat.’

We vonden in QicsMilestones een 'best-of-breed' oplossing

EFK Belastingadviseurs zijn fiscalisten met een hart voor de publieke en not-for-profit sector. Directeur en mede-eigenaar Henk Roosendaal vertelt over zijn ervaringen met QicsMilestones.

‘Samen vormden we een dreamteam’

Het team van accountantskantoor Lansigt zocht een toekomstbestendige applicatie voor urenregistratie, facturatie en planning. Dat vonden ze in QicsMilestones. In dit artikel vertellen Machiel Roos, teammanager Finance & IT bij Lansigt, en zijn collega Agnes Slootweg, Medewerker Facturatie- en debiteurenbeheer, over de overstap.

Tijdsbesteding voor facturering gehalveerd

"De combinatie werkt heel soepel waardoor onze tijdsbesteding voor de facturering is gehalveerd. Misschien nog wel meer. " - Dhr. Aubert Geus - Simonse en Geus

De online support is erg goed

En daarnaast zegt Dhr. Dennie Wellerdieck van Berkenrode Audit onder andere: “De software werkt prettig en het is gebruikersvriendelijk.”. Lees het volledige klantverhaal:

Klantinterview Administratiekantoor Polet – Alblasserdam

“Doordat je makkelijk projecten kunt aanmaken en er uren op kunt schrijven, is alles heel goed bij te houden”

- Dhr. Joop Polet - Administratiekantoor Polet.

Klantinterview De Beer Accountants & Belastingadviseurs

“Kiezen voor QicsMilestones is de beste keuze geweest”

- Dhr. Will van der Zande - De Beer Accountants & Belastingadviseurs.

Alles zit in QicsMilestones: gewoon alles wat je nodig hebt.

"We hebben een presentatie gezien en waren verkocht" - Mr drs Cees Spek - Spek Accountants & Belastingadviseurs.

Spek Accountants & Belastingadviseurs laat zien dat een kleine accountantskantoor/ adviespraktijk het niet onder hoeft te doen voor de grote(re) kantoren. Daarnaast is de werksfeer en de motivatie in het team erg hoog.

QicsMilestones heeft ons veel tijdswinst opgeleverd

"We werken nu zo’n acht jaar met de software van Qics" - Marcel Rozendal - Tijmen Kroes.

Tijmen Kroes zijn de leven-wonen-ondernemen adviseurs van Apeldoorn. Zij zijn er voor iedereen die z’n zaken goed voor elkaar wil hebben. Voor particulieren en bedrijven. Hoe? Met ruim 30 specialisten en bijna 45 jaar ervaring halen ze alles voor hun klanten uit de kast en zorgen zo dat zaken echt goed geregeld zijn.

We scherpen ons proces met QicsMilestones steeds verder aan

"Wat goed is aan het werken met QicsMilestones, is dat wij ons proces ook gaandeweg aanscherpen." - Bianca van Miltenburg - VHM | ABC.

De afkorting VHM staat voor Van Huffelen & Meenink, de naam die het kantoor sinds 1985 lange tijd heeft gedragen. ABC staat voor onze belangrijkste vormen van dienstverlening: Accountancy, Belastingadvies en Consultancy.

vhm | abc heeft drie regionaal georiënteerde vestigingen in Epe, Veenendaal en Genemuiden, met ruim vijfenveertig medewerkers en vijf partners.

Door QicsMilestones houdt deFinanseurs meer tijd over voor haar klanten

deFinanseurs is als administratie- en belastingadvieskantoor net anders dan andere kantoren. Wij spraken Veerle Wijers, HR Finanseur bij deFinanseurs, over de inzet van QicsMilestones. Door te werken met QicsMilestones houden ze tijd over die extra besteed kan worden aan klanten.

“Waar we voorheen een hele dag per maand bezig waren met factureren, zijn we nu slechts een uurtje per maand kwijt. Dat is toch niet te geloven?” aldus Veerle Wijers.

“Ik raad elk bedrijf dat uren schrijft en factureert QicsMilestones aan”

50% sneller factureren dankzij QicsMilestones

ETL Nederland biedt een brede dienstverlening op het gebied van accountancy, controle, fiscaal advies, juridisch advies, salarisverwerking, fusies & overnames en management consultancy. Wij spraken met Pieter den Ouden over zijn ervaring met QicsMilestones. Pieter is bij ETL verantwoordelijk voor de automatisering en betrokken bij de implementatie van nieuwe softwareproducten.

Actan over de geavanceerde dashboardmogelijkheden in Power BI

Actan is per 1 januari 2017 overgestapt op QicsMilestones, online software voor urenregistratie en facturatie. Tijdens het gebruik ontstond al snel de behoefte aan een dashboard waarmee het kantoor kan worden aangestuurd. Actan heeft gekeken naar de mogelijkheden van Tableau, Qlikview en Power BI, waarbij men het meest enthousiast is over laatstgenoemde.

Alexandré Finance naar de cloud met QicsMilestones

Omdat het vorige pakket verouderde en kuren kreeg ging Alexandré Finance op zoek naar nieuwe software voor urenregistratie en facturatie. “Betrouwbaarheid en stabiliteit waren de belangrijkste redenen om met Qics in zee te gaan.” Met de overstap naar QicsMilestones is ook de stap naar de cloud gemaakt.

‘Wij willen het beste van ieder pakket’

Het stoffig imago dat aan veel accountantskantoren kleeft, gaat niet op voor Kop of Munt. Bij deze financiële dienstverlener, met een hoofdkantoor in hartje Amsterdam, draait het om mensen en innovatie. Met een clientèle die voornamelijk bestaat uit reclamebureaus, websiteontwikkelaars, film- en commercialproductiebedrijven en online communicatiekantoren is dat eigenlijk ook niet gek. Ook intern blijft Kop of Munt, dat zich al ruim 15 jaar richt op de creatieve sector, steeds op zoek naar vernieuwing. Een overstap naar QicsMilestones bijvoorbeeld. “We waren altijd een halve dag kwijt aan factureren, maar dat is verleden tijd”, zegt directeur Kees Leijs.

Zweers-Wijbenga start 2016 met QicsMilestones

Zweers-Wijbenga is het nieuwe jaar begonnen met een frisse start. Het landelijk opererende administratie – en belastingadvieskantoor in Utrecht heeft na ruim tien jaar vaarwel gezegd aan QicsTime en is overgestapt op QicsMilestones. De beslissing viel vorig jaar al toen de overstap werd gemaakt van Exact Globe naar Exact Online. Dat was voor Zweers-Wijbenga reden om ook voor de urenregistratie en facturatie te zoeken naar een cloudoplossing. QicsMilestones bleek volgens directeur en eigenaar Rob Wijbenga een logische keuze: “Wij zijn altijd tevreden geweest over Qics en kennen de software goed. We hebben eigenlijk nooit naar een andere oplossing gekeken.”

Spijker stapt soepel over van QicsTime naar QicsMilestones

Spijker Accountancy & Interim Management is in 1998 is opgericht en verzorgt voornamelijk complete financiële administraties voor het Midden- en Kleinbedrijf. Spijker is in 2015 overgestapt van QicsTime naar QicsMilestones.

Wij spraken Marion Mulkens over de keuze voor de overstap en hun ervaringen met QicsMilestones. Marion is de partner van Rob Spijker, de oprichter van Spijker Accountancy & Interim Management. Marion is vooral actief op het gebied van salaris- en financiële administraties. Daarnaast regelt ze alle interne zaken, zoals het gebruik van QicsMilestones.

Phidra versnelt declaratieproces met QicsMilestones

Phidra accountants & adviseurs is een jonge en dynamische dienstverlener met professionals die in diverse disciplines actief zijn. In september 2014 zijn zij met QicsMilestones aan de slag gegaan. Wij spraken met Bob Jong, één van de eigenaren van Phidra, en Mi-Lou Ruigrok van der Werven-Beugeling, management assistente, over de keuze voor Qics, en hun ervaringen met QicsMilestones.

QicsMilestones ook geschikt voor kleine administratiekantoren

Accuracy Financial Services (sinds 2015 Kop of munt) verzorgt sinds 2006 financiële administraties en alles wat daarbij komt kijken. Er werken nu 3 mensen bij Accuracy. Ieder jaar komen er 20 tot 25 klanten bij.

In januari 2014 is Accuracy gestart met QicsMilestones voor het registreren van de gewerkte uren en het factureren van de dienstverlening. Dat QicsMilestones niet alleen geschikt is voor grote accountantskantoren blijkt uit het gesprek dat wij hebben gehad met Marco Albers, oprichter van Accuracy.

Klantinterview Verdonck Klooster & Associates

“We hadden 13 servers staan en houden er een stuk of vijf over”.

Verdonck, Klooster & Associates (VKA), een adviesorganisatie voor strategische ICT projecten, is al jaren geleden aan de slag gegaan met de cloud. Niet alleen voor hun klanten, maar ook voor de interne organisatie.

In 2011 is de principiële keuze gemaakt om alle business applicaties naar de cloud te brengen. Als eerste werd het urenregistratie pakket vervangen, omdat de versie van de software waar VKA mee werkte niet meer onderhouden werd. Overstappen naar de nieuwe versie bracht de nodige kosten met zich mee, waarbij veel geïnvesteerd moest worden om dezelfde functionaliteit te behouden.

Crystalloids kan uitzonderingen kwijt in QicsMilestones

Crystalloids is een ICT consultancy bedrijf dat het gedrag van consumenten door middel van data-analyse en softwaresystemen kan voorspellen, zodat klanten effectiever campagne kunnen voeren. Wij spraken met Esmee Mourik, binnen Crystalloids verantwoordelijk voor de volledige backoffice, over haar ervaringen met QicsMilestones.

Grip op projecten met QicsMilestones

Bright Answers is een ICT bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en implementeren van maatwerk webapplicaties en standaard software. Rogier Olde Dubbelink is operationeel manager bij Bright Answers. Wij spraken met Rogier over zijn ervaringen met onze software voor urenregistratie, projectbewaking en facturatie.

Wilt u meer over Qics of QicsMilestones weten?

Wij helpen u graag verder

Meer informatie

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy