hours-expenses

Niet als u met QicsMilestones werkt

Met ruim 15 jaar ervaring weten we hoe we uren schrijven snel en eenvoudig moeten maken. Alleen dán worden de weekstaten op tijd ingevuld.

Met QicsMilestones maken we het zo eenvoudig mogelijk. In een doordacht scherm kan iedereen snel tijdschrijven, zo worden de uren snel ingevoerd. U heeft meer grip en overzicht en u kunt beter en sneller tijd en kosten factureren.

Urenregistratie tijdrovend en foutgevoelig? Niet met QicsMilestones!

Demonstreer aan mij

Uren vastleggen en goedkeuren, zo ziet het er uit

Urenregistratie makkelijk gemaakt

Welke prijsafspraak u ook hanteert, het is nuttig of zelfs noodzakelijk om tijd te schrijven. Via QicsMilestones gaat dit met minder fouten en sneller:

  • Overal en op elk device uren schrijven
  • Geen lange keuzelijsten, alleen relevante klanten, projecten en uursoorten in beeld
  • Inzicht in budgetten tijdens het urenschrijven
  • Markeer opdrachten als 'favoriet' zodat ze al in uw weekstaat staan
  • Tijschrijven op basis van goedkeuren met module planning

Demonstreer aan mij

Goede controle van uren is snel factureren

U wilt natuurlijk zo snel mogelijk de maand afsluiten en het onderhanden werk factureren. Dit kan alleen maar als iedereen zijn uren en verschotten netjes heeft geschreven.

Met QicsMilestones heeft u de volgende voordelen:

  • Makkelijke controle op ingevoerde uren
  • Overzicht van incomplete weekstaten
  • Overzicht van nog goed te keuren uren
  • Geen verlies van uren

Probeer gratis

Uren schrijven in een geïntegreerde oplossing

Wanneer u werkt met onze planningsmodule, is het nog nauwelijks nodig om echt uren te 'schrijven'. De geplande uren hoeven alleen nog bevestigd te worden. Dat werkt als volgt: Wanneer u een nieuw project aanmaakt, geeft u bij het inplannen van de werkzaamheden aan wie welke werkzaamheden uitvoert. Na het inplannen van de werkzaamheden staan de uren van de medewerker in zijn/haar weekstaat.

Als de werkzaamheden zijn uitgevoerd kan een medewerker de urenregistratie bijwerken door geplande uren te bevestigen. Dit is dan slechts een ‘druk op de knop’.

Met de planningsmodule zijn planning, urenregistratie en facturatie geïntegreerd. Dit houdt onder andere in dat facturen zeer vlot te maken en te versturen zijn. Er is geen of nauwelijks uitzoekwerk en de foutgevoeligheid is laag. Hier kan een enorme tijdswinst worden gerealiseerd. En wanneer u om welke reden dan ook toch de factuur handmatig wilt aanpassen, dan kan dat natuurlijk altijd.

Urenregistratie software proberen

U kunt ons pakket voor online urenregistratie, online planning en online facturatie proberen. We adviseren hierbij om eerst een demonstratie aan te vragen waarbij wordt uitgelegd hoe QicsMilestones kunt gebruiken. Wij laten onder andere zien hoe u vanaf een planning uren kunt (laten) registreren en hoe gemakkelijk dit met 'een druk op de knop' vervolgens kunt factureren. Ook demonstreren we hoe u facturen altijd handmatig kunt aanpassen. Bent u enthousiast geworden van de demonstratie? Dan kunt u onze software kosteloos proberen. U bevindt zich dan in goed gezelschap, veel kantoren en bedrijven gebruiken QicsMilestones namelijk al.

Demonstratie aanvragen

Gratis proberen  De beste oplossing voor het plannen, schrijven en factureren van uren.
Maarten van Duijn
“Dankzij het Power BI dashboard van QicsMilestones hebben wij continu inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen van ons kantoor.”

Enkele kantoren & bedrijven die werken met QicsMilestones

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy