Overzichtelijke dashboards

U kunt gebruik maken van de standaardrapporten en dankzij de gebruikersvriendelijkheid van Microsoft Power BI bent u nu ook in staat om eigen rapporten en dashboards te maken en deze informatie te delen via een moderne app die zowel op een desktop, tablet als smartphone draait. Zo kunt u bijvoorbeeld een dashboard maken wat in één oogopslag inzicht geeft in de productiviteit, het ziekteverzuim, de omzet en de afboekingen.

Power BI dashboard overzicht

Wij leveren u een set aan standaardrapporten en een connector die de gegevens dagelijks ververst. Hiermee krijgt u inzicht in alle gegevens die met planning, budgetbewaking, urenregistratie, facturatie en onderhanden werk te maken heeft. Bovendien kunt u deze informatie met uw collega’s delen via een moderne app.


“Dankzij het Power BI dashboard van QicsMilestones hebben wij continu inzicht
in de belangrijkste ontwikkelingen van ons kantoor.”
 

Maarten van Duijn, partner bij Actan adviseurs & accountants
Actan

Met het Power BI Dashboard van QicsMilestones:

  • Beschikt u over overzichtelijke standaard rapporten;
  • Maakt u in een handomdraai eigen rapporten en dashboards;
  • Kunt u uw dashboards delen via een moderne app;
  • Hebt u goede handvatten voor het bewaken van uw projecten;
  • Krijgt u optimaal inzicht in de prestaties van uw organisatie;
  • Kunt u zelf krachtige analyses maken;

Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie van Microsoft Power BI in combinatie met QicsMilestones.

Bewaak projecten

In QicsMilestones draait het om projecten. Ook in Microsoft Power BI hebben we hier veel aandacht aan besteed. De standaardrapporten geven u goede handvatten voor het bewaken van projecten en geven u inzicht in de belangrijkste indicatoren, zoals het gerealiseerde gemiddeld uurtarief.

Gemiddeld uurtarief 

Gemiddeld uurtarief - Screenshot van Power BI

Bij- en afboekingen

Bij- en afboekingen - Power BI screenshot

Lees meer over projecten bewaken met Power BI.

Heldere rapportages

De connector tussen Power BI en QicsMilestones stelt de gegevens uit QicsMilestones beschikbaar in Microsoft Power BI. Met de vele standaardrapporten en overzichtelijke dashboards krijgt u optimaal inzicht in de prestaties van uw organisatie, bijvoorbeeld in de ontwikkeling van de productiviteit en het ziekteverzuim.

Productiviteit

Productiviteit - Power BI screenshot

Ziekteverzuim

Ziekteverzuim - Power BI screenshot


Krachtige analyses

Naast de standaardrapporten die wij meeleveren, kunt u ook zelf met Power BI aan de slag. Dankzij de krachtige visuele analysemogelijkheden van Power BI en de rijke set van gegevens uit QicsMilestones, kunt u bijvoorbeeld projecten snel bijsturen, verbanden ontdekken en productiviteit en kwaliteit blijven verbeteren.


Interesse?

Wilt u ook met Power BI aan de slag? Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Neem contact op

Power BI in 60 seconden

Bekijk onderstaande video van het Microsoft Power BI product team, om direct te zien hoe u Power BI zou kunnen inzetten.


Mogelijk ook interessant voor u:

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy