Rondleiding voor accountancy

We leveren al meer dan 15 jaar software voor planning, urenregistratie en facturatie aan accountants- en administratiekantoren. QicsMilestones is dan ook in samenspraak met accountants ontwikkeld. Hierdoor sluit onze software naadloos aan bij uw huidige en toekomstige bedrijfsvoering.

Lees meer

De klantwerkzaamheden moeten worden ingepland en bewaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan de periodieke begeleiding in de samenstelpraktijk, het verzorgen van de btw-aangiftes, het samenstellen van de jaarrekening en het inplannen van de interim- en eindejaarscontroles. QicsMilestones biedt u de mogelijkheid om taken aan medewerkers te koppelen en deze in te plannen. U ziet dan in één oogopslag wie het druk heeft en bij wie er nog ruimte is, maar ook hoeveel capaciteit er totaal nog beschikbaar is.

Lees meer

Tijdschrijven zal voor de meeste mensen nooit een hobby worden. In QicsMilestones zijn alle drempels voor het uren schrijven weggehaald. Alles is er op gericht om de urenregistratie zo makkelijk mogelijk te maken. Geen excuses meer!

Lees meer

Als accountant factureert u uw diensten tegenwoordig niet meer uitsluitend op regiebasis. Klanten willen weten waar ze aan toe zijn en vragen om fixed prices, gespreide betalingen of 'all-in' abonnementen. Met QicsMilestones legt u de gemaakte prijsafspraken op opdrachtniveau vast, zodat u daar tijdens het factureren niet naar om hoeft te kijken.

Lees meer

In het hele proces van urenregistratie en facturatie zijn er een aantal punten waarop u inzicht en controle nodig heeft. U wilt zien aan welke klanten en aan welke werksoorten tijd wordt besteed en of er binnen de budgetten gefactureerd wordt.

Lees meer

Om te zien waar de verschillen zitten tussen de geregistreerde uren en de gefactureerde uren, kunt u in QicsMilestones altijd de actuele onderhanden werk positie bekijken.

Lees meer

Software voor urenregistratie en facturatie gebruikt u meestal in combinatie met financiële software en een CRM systeem. QicsMilestones kan hier aan gekoppeld worden. Hierdoor hoeft u stamgegevens, zoals debiteuren, maar op één plek te onderhouden en worden verkoopboekingen direct aangemaakt in uw financiële administratie. Dat scheelt tijd en vermindert de kans op fouten.

Lees meer

Met de urenregistratie app kunt u altijd en overal tijdschrijven! Waar en wanneer het u uitkomt, via uw smartphone of tablet. Geen excuses meer voor te laat ingeleverde weekstaten.

Gebruikers van QicsMilestones kunnen gratis gebruik maken van de QicsMilestones app.

Lees meer

cloud

100% in de cloud. 0% gedoe

Er is aan uw kant geen hardware of systeembeheerder nodig voor een veilige, betrouwbare urenregistratie en facturatie. U heeft geen omkijken meer naar het maken van backups en het installeren van updates. Alles is voor u geregeld in de cloud.

Wilt u uw urenadministratie liever niet online doen, maar in een pakket dat lokaal bij u geïnstalleerd kan worden? Kies dan voor QicsTime.


Om u kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden van QicsMilestones bieden wij u uitgebreide documentatie en instructievideo's.

Lees meer

pay-per-usejpg

Betaal alleen voor wat u gebruikt

Met QicsMilestones betaalt u alleen maandbedragen voor de modules die u daadwerkelijk gebruikt. Verder is de prijs afhankelijk van het aantal medewerkers. Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast en kunt QicsMilestones mee laten groeien met uw bedrijf.