Rondleiding

Planning en voortgangsbewaking

De klantwerkzaamheden moeten worden ingepland en bewaakt. Denkt u bijvoorbeeld aan de periodieke begeleiding in de samenstelpraktijk, het verzorgen van de btw-aangiftes, het samenstellen van de jaarrekening en het inplannen van de interim- en eindejaarscontroles. QicsMilestones biedt u de mogelijkheid om taken aan medewerkers te koppelen en deze in te plannen. U ziet dan in één oogopslag wie het druk heeft en bij wie er nog ruimte is, maar ook hoeveel capaciteit er totaal nog beschikbaar is.

Urenregistratie gemakkelijk gemaakt

Tijdschrijven zal voor de meeste mensen nooit een hobby worden. In QicsMilestones zijn alle drempels voor het uren schrijven weggehaald. Alles is er op gericht om de urenregistratie zo makkelijk mogelijk te maken. Geen excuses meer!

Facturatie en e-billing

Als accountant factureert u uw diensten tegenwoordig niet meer uitsluitend op regiebasis. Klanten willen weten waar ze aan toe zijn en vragen om fixed prices, gespreide betalingen of 'all-in' abonnementen. Met QicsMilestones legt u de gemaakte prijsafspraken op opdrachtniveau vast, zodat u daar tijdens het factureren niet naar om hoeft te kijken.

Inzicht en controle op uren, facturen en budgetten

In het hele proces van urenregistratie en facturatie zijn er een aantal punten waarop u inzicht en controle nodig heeft. U wilt zien aan welke klanten en aan welke werksoorten tijd wordt besteed en of er binnen de budgetten gefactureerd wordt.

Onderhanden werk

Om te zien waar de verschillen zitten tussen de geregistreerde uren en de gefactureerde uren, kunt u in QicsMilestones altijd de actuele onderhanden werk positie bekijken.

Koppelingen met financiële -en CRM systemen

Software voor urenregistratie en facturatie gebruikt u meestal in combinatie met financiële software en een CRM systeem. QicsMilestones kan hier aan gekoppeld worden. Hierdoor hoeft u stamgegevens, zoals debiteuren, maar op één plek te onderhouden en worden verkoopboekingen direct aangemaakt in uw financiële administratie. Dat scheelt tijd en vermindert de kans op fouten.

Handige urenregistratie app

Met de urenregistratie app kunt u altijd en overal tijdschrijven! Waar en wanneer het u uitkomt, via uw smartphone of tablet. Geen excuses meer voor te laat ingeleverde weekstaten.

Gebruikers van QicsMilestones kunnen gratis gebruik maken van de QicsMilestones app.

cloud

100% in de cloud. 0% gedoe

Er is aan uw kant geen hardware of systeembeheerder nodig voor een veilige, betrouwbare urenregistratie en facturatie. U heeft geen omkijken meer naar het maken van backups en het installeren van updates. Alles is voor u geregeld in de cloud.

Wilt u uw urenadministratie liever niet online doen, maar in een pakket dat lokaal bij u geïnstalleerd kan worden? Kies dan voor QicsTime.

Uitgebreide documentatie en instructievideo's

Om u kennis te laten maken met de uitgebreide mogelijkheden van QicsMilestones bieden wij u uitgebreide documentatie en instructievideo's.

pay-per-usejpg

Betaal alleen voor wat u gebruikt

Met QicsMilestones betaalt u alleen maandbedragen voor de modules die u daadwerkelijk gebruikt. Verder is de prijs afhankelijk van het aantal medewerkers. Al onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast en kunt QicsMilestones mee laten groeien met uw bedrijf.

Qics behaalt status Microsoft Gold Partner

Softwarebedrijf Qics heeft afgelopen maand de hoogste partnerstatus, Gold Partner, van Microsoft ontvangen. Microsoft kent niet makkelijk deze status voor Gold Partner toe; wereldwijd gezien bereikt slechts één procent van de partners deze status. Qics heeft deze Gold Status zelfs voor twee competenties, ‘Datacenter’ en ‘Cloud Platform’, bereikt.