Voldoen aan Werkgebonden personenmobileit (WPM)

Is jouw organisatie klaar voor de nieuwe rapportageverplichtingen omtrent werkgebonden personenmobiliteit (WPM)?

Vanaf 1 juli 2024 moeten bedrijven met 100 of meer werknemers rapporteren over zowel het zakelijke verkeer als het woon-werkverkeer van hun personeel. Maar geen zorgen - wij hebben de perfecte oplossing.

Met QicsMilestones wordt het vastleggen en rapporteren van gereden kilometers een fluitje van een cent. Onze tool stelt je in staat om moeiteloos het aantal afgelegde kilometers per medewerker per kalenderjaar bij te houden, waarbij onderscheid wordt gemaakt tussen verschillende vervoersmiddelen. Of het nu gaat om auto's, fietsen, openbaar vervoer of andere vormen van transport, QicsMilestones maakt de rapportage nauwkeurig en efficiënt.

Ook kunnen we gereden kilometers die aan klanten moeten worden doorbelast, eenvoudig opnemen in het overzicht. Bovendien kun je deze kosten direct aan de klant factureren. Zo blijft jouw bedrijf niet alleen in lijn met de wettelijke vereisten, maar optimaliseert het ook de facturatieprocessen en verhoogt het de transparantie richting klanten.

Zorg ervoor dat jouw organisatie voorbereid is op de nieuwe WPM-rapportageverplichtingen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe QicsMilestones jou kan helpen!

Als het formulier niet geladen wordt, kunt u door hier te klikken, via e-mail alsnog een aanvraag doen.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy