Kennissessie 'Kom in beweging'

Veel accountantskantoren willen graag innoveren en de stap naar de cloud maken. Er wordt hard nagedacht over de mogelijkheden van moderne cloudoplossingen, maar door de angst voor verandering én onwetendheid over wat er allemaal bij zo’n overstap komt kijken, wordt er uiteindelijk geen keuze gemaakt. Nu is de tijd om in beweging te komen!

Qics, Change to Comm en Caseware slaan de handen ineen om u te laten zien dat er al jaren bewezen oplossingen voor CRM, dossiervorming, planning, urenregistratie en facturatie beschikbaar zijn in de cloud. Overstappen is dus helemaal niet zo spannend meer.

Daarom organiseren wij op 16 mei 2017 ‘Kom in beweging’, een kennissessie voor accountantskantoren die willen innoveren en de stap naar de cloud willen maken.

Erben Wennemars inspireert u om van de bank af te komen en aan de slag te gaan. Henk Aardoom van
Full Finance neemt u mee naar de cloud. Wij nemen uw onzekerheid weg door u te laten zien hoe QicsMilestones, AuditCase en CaseWare elkaar naadloos (in de cloud) aanvullen. Londen & Van Holland,
een accountantskantoor dat deze stap al heeft gezet, deelt tot slot zijn afwegingen en ervaringen met u. Een inspirerende dag die u niet mag missen!

Het programma

  • 13:30 Ontvangst met koffie en thee.
  • 14:00 Opening: Kom in beweging!
  • 14:10 Erben Wennemars inspireert u om van de bank af te komen en aan de slag te gaan.
  • 15:00 Wat betekenen de cloud en best-of-breed voor uw kantoor? - Henk Aardoom, Full Finance
  • 15:20 Korte pauze.
  • 15:30 Best Practice - Hoe Qics, Auditcase en Caseware elkaar naadloos aanvullen.
  • 16:00 In de praktijk – Kees Jan Schouten, vennoot bij Londen & Van Holland, een accountantskantoor dat de stap al heeft gezet, deelt zijn afwegingen en ervaringen met u.
  • 16:30 Afsluiting met een borrel om na te praten.

De locatie

De kennissessie vindt plaats in ‘Nationaal Sportcentrum Papendal’ te Arnhem. Voor de routebeschrijving, zie: Routebeschrijving Papendal

De eerste stap om in beweging te komen is erbij zijn! Kom op 16 mei naar Nationaal Sportcentrum Papendal. Schrijf u nu in!

Inschrijven

Als het formulier niet geladen wordt, kunt u deze openen door hier te klikken

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy