Volg onze webinars

In onze webinars laten wij u in vogelvlucht zien zien hoe u uw kernprocessen kunt vergemakkelijken. Zo laten we bijvoorbeeld zien dat urenregistratie nauwelijks tijd hoeft te kosten en dat facturatie – ook bij complexe klantafspraken – met een druk op de knop kan. Verder delen we met u wat slim plannen inhoudt en komt het beheren en bewaken van budgetten aan bod.

QicsMilestones in vogelvlucht

In onderstaand webinar toont Ron u de belangrijkste functionaliteiten van QicsMilestones. De demo is gericht op de processen van een accountantskantoor waarin zowel op basis van uren maal tarief, fixed prices, voorschotten als op basis van abonnementen wordt gefactureerd.

Summer courses!

Onderstaande opnames zjin van onze 'Summer courses'. In deze summer courses duiken we diep in de materie en laten we zien hoe u de software optimaal kunt inrichten. Klik op het 'i-tje' om een beschrijving van het webinar te zien.

Datum4-aug
DoorBerry
Tijd15:30
Duur60min
Link

Wist u dat u één project aan kunt maken voor meerdere klanten? Of dat het mogelijk is om een fixed fee opdracht en een nacalculatie opdracht onder te brengen in één project? Doe mee een leer alles over het effectief opzetten van projecten en facturatie-afspraken. 

Datum6-aug
DoorBerry
Tijd15:30
Duur60min
Link

Krijg tips van de consultants die dagelijks met de software werken. Met deze handigheidjes en weetjes wordt het werken met QicsMilestones nog leuker en makkelijker!

Datum20-aug
DoorEddy
Tijd15:30
Duur60min
Link

Het inrichten van budgetten kan best complex zijn. Misschien heeft u budgetten per team, budgetten per medewerker, of moeten budgetten tussentijds worden afgesloten. In dit webinar leert u alle mogelijkheden van het inrichten en bewaken van budgetten. Dat gaat u zeker wat opleveren!

Datum25-aug
DoorEddy
Tijd15:30
Duur60min
Link

Een soepel werkend kantoor heeft grip op de planning. Wie is druk, wie heeft ruimte? Komt het werk op tijd af? Zijn alle vakanties gepland? Tijdens dit webinar leert u alles over het efficiënt bewaken van capaciteit en deadlines. 

Heeft u een vraag

Heeft u een vraag over het vergemakkelijken van uw processen en/of onze software? Laat het ons dan weten, onze collega Ron neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op met Ron

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy