Qics op de Accountancy Expo 27-10-2020

Update: Het evenement is n.a.v. de aangescherpte Corona-maatregelen, tot nader order uitgesteld.

Ontdek

Luister als ontdekkingsreiziger naar collega's die de reis naar efficiëntere en betere processen al hebben ondergaan. Wat waren de obstakels, waar zitten de valkuilen en waar liggen uw kansen?

QicsMilestones

Bij onze stand hebben wij van alles om u te laten zien. Uitgebreide mogelijkheden op het gebied van planning bijvoorbeeld. Of de mogelijkheden om uw uren- en facturatiegegevens te analyseren met Power BI. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een gesprek over de ervaringen van andere kantoren die de stap al hebben gemaakt.

Leer en groei

Ontdek de nieuwste software en de beste tools voor uw bedrijf. Bezoek interessante sessies van ondernemers op de beursvloer. Leer en laat u inspireren door vakmensen die u de weg wijzen naar een optimale bedrijfsvoering. Groei met kennis vanuit presentaties en masterclasses van interessante sprekers en van ervaringen van collega kantoren en interessante sprekers.

Reserveer uw ticket

Kom exploreren op de beursvloer, ontdekken in de sessies en leren in de masterclasses. Wij hopen u te zien in Houten!

Reserveer hier uw ticket.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy