Haal meer uit QicsMilestones, volg onze ‘Summer Courses’

Als klant van QicsMilestones wil je natuurlijk weten: Hoe haal ik het beste uit QicsMilestones? En wat zijn ‘Tips & Tricks’ van de meest ervaren gebruikers? Welke nieuwe functionaliteiten wil ik niet missen? Deze en andere onderwerpen behandelen wij in onze gratis toegankelijke ‘Summer Courses’. Dit zijn een viertal webinars en worden tussen week 29 en 35 georganiseerd.

Wanneer je overigens nog geen klant bent van QicsMilestones, dan zijn onze Summer Courses een bijzondere manier om kennis te maken. Je duikt meteen diep in de mogelijkheden van de software. We raden daarnaast aan om een demonstratie op maat aan te vragen.

Vrijblijvend en makkelijk deelnemen

Zet de webinars in je agenda en kopieer daar de betreffende deelname link in. Aanmelden is niet nodig. De webinars zullen tevens worden opgenomen, zodat je ze eventueel later kunt kijken wanneer je bent verhinderd voor het live webinar.

Wil je weten welke webinars we gaan verzorgen? Bekijk de onderwerpen hieronder!

1. Project- en capaciteitsplanning

Hoe hou je zicht op de nog uit te voeren werkzaamheden? En hoe zorg je er vervolgens voor dat eraan gewerkt wordt door mensen die tijd hebben? Welke invloed hebben vakanties? In het eerste webinar van onze summer courses gaat Berry in op deze en andere vragen die je helpen om efficiënt om te gaan met beschikbare capaciteit en deadlines.

Klik hier om deel te nemen op donderdag 22 juli 2021 - 14:00 uur

2. Rapportages maken

Welke nuttige inzichten kan ik uit QicsMilestones halen? Hoe maak ik van de aanwezige data mooie rapporten en analyses in Power BI? Deze vragen rondom rapportages, KPI’s en Power BI beantwoordt Larissa in het tweede webinar van onze summer courses.

Klik hier om deel te nemen op donderdag 12 augustus 2021 - 14:00 uur

3. Tips & Tricks

Hoe werken de meest ervaren gebruikers met QicsMilestones? Met welke handigheidjes van onze consultants werk je nóg efficiënter? Mis deze summer course niet, want Thessa neemt je in dit derde webinar mee om deze ‘geheimen’ te ontdekken.

Klik hier om deel te nemen op donderdag 19 augustus 2021 - 14:00 uur

4. Gebruik de nieuwe mogelijkheden

Het afgelopen jaar is er een indrukwekkende lijst van nieuwe mogelijkheden bijgekomen. Hoewel we deze wijzigen publiceren in onze ‘release notes’, praat Eddy je graag bij over de features die er het afgelopen jaar nieuw zijn bijgekomen.

Klik hier om deel te nemen op donderdag 2 september 2021 - 14:00 uur

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy