Urenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Koppeling met Mijn KantoorUrenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Koppeling met Mijn Kantoor

Koppeling met Mijn Kantoor

Vanaf vandaag is een koppeling beschikbaar tussen QicsMilestones (urenregistratie, facturatie, planning en projectmanagement) en Mijn Kantoor (CRM, workflow en klantcommunicatie voor de accountancymarkt). Met deze gekoppelde cloud-diensten bieden Qics en Mijn Kantoor een aantrekkelijke totaaloplossing voor accountantskantoren die met moderne tools interne processen en de communicatie met klanten willen verbeteren.

Urenregistratie én krachtig CRM

Door QicsMilestones en Mijn Kantoor te koppelen, wordt geprofiteerd van de praktische en snelle tijdregistratie en –facturatie van QicsMilestones en de krachtige CRM, workflow en communicatie functionaliteit van Mijn Kantoor. De gebruiker hoeft hierbij geen gegevens dubbel in te voeren. Ook is het niet nodig om eigen servercapaciteit te hebben een daarmee kan de oplossing in gebruik worden genomen zonder grote eenmalige investering.

De koppeling

In Mijn Kantoor worden klanten aangemaakt en onderhouden. Wanneer een klant wordt aangemaakt of als er mutaties plaatsvinden in deze klantgegevens worden deze direct in QicsMilestones doorgevoerd. Zo zijn de juiste en meest actuele klantgegevens beschikbaar voor urenregistratie en facturatie.

De registratie en facturatie van gewerkte uren en door te belasten kosten vindt plaats in QicsMilestones. Facturen worden hierin snel en eenvoudig aangemaakt, bewerkt en verstuurd. Ook hier zorgt de koppeling ervoor dat relevante informatie maar één keer hoeft te worden vastgelegd.

Voor meer informatie kijkt u op www.qicsmilestones.nl en https://mijnkantoor.nl

Over QicsMilestones

QicsMilestones is een gespecialiseerde cloudoplossing voor urenregistratie, facturatie en planning gericht op accountantskantoren.

Over Mijn Kantoor

Met Mijn Kantoor kun je gemakkelijk processen structureren, slimme workflows maken en dossiers bijhouden én meer voor accountants- of administratiekantoren.

Tags: Algemeen Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy