Koppeling tussen Minox en QicsMilestones: volg ons webinar

Sinds kort hebben Minox en QicsMilestones een naadloze koppeling ontwikkeld. De samenwerking is ontstaan vanwege de behoefte uit de markt om processen volledig te automatiseren.

Best-of-breed

Zowel Minox als QicsMilestones zijn ‘best-of-breed’ pakketten. Dit wil zeggen dat zij zich hebben gespecialiseerd in één bepaald onderdeel of bedrijfsproces. Minox heeft boekhouden als specialisatie en QicsMilestones planning, urenregistratie en facturatie. De pakketten hebben een soepele koppeling zodat het dubbel administreren van gegevens niet nodig is. Klik hier voor meer informatie over de koppeling.

Lunchsessie

Het webinar is een digitale lunchsessie. We behandelen wat je met de twee pakketten kunt bereiken, welke voordelen het biedt en hoe je kunt overstappen. Het webinar is zowel bedoeld voor bedrijven die nog geen goede uren-, planning- en facturatie-oplossing als voor bedrijven die willen overstappen op andere boekhoud- of urensoftware.

Onder deze laatste categorie vallen ook diverse bedrijven die met on-premise software werken en de overstap naar de cloud gaan maken.

Details en aanmelden

Het webinar vind plaats op woensdag 25 mei van 12:00 tot ca 12:45 uur.

Klik op onderstaande button om deel te nemen:

Deelnemen

Heb je je ingeschreven? Top! Via onderstaande link kom je in het webinar:

https://minox.clickmeeting.com/minox-qicsmilestones

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy