Uren- en facturatieprogramma QicsMilestones ook gekoppeld met Yuki en AccountView

Het pakket voor urenregistratie en factureren QicsMilestones kan vanaf nu gekoppeld worden aan de boekhoudprogramma’s Yuki en AccountView. Hiermee is het aantal koppelingen met QicsMilestones uitgebreid. De softwareprogramma’s Exact Online, Twinfield en CRM systeem AuditCase zijn al te koppelen met QicsMilestones.

De koppeling met Yuki zorgt ervoor dat alle in Yuki ingevoerde klantgegevens in QicsMilestones beschikbaar zijn. Daarnaast exporteert QicsMilestones de verkoopfacturen automatisch naar Yuki. Dit zorgt voor minder handelingen en meer efficiëntie.

De integratie AccountView zorgt ervoor dat facturen vanuit QicsMilestones naar AccountView geëxporteerd worden als verkoopboekingen.

Lees meer over deze koppelingen via:
Yuki
AccountView 

Yuki AccountView


Over software-ontwikkelaar Qics
Qics helpt zakelijke dienstverleners met het stroomlijnen van haar bedrijfsprocessen. Dit doet zij door standaard componenten te combineren met maatwerk. Naast software-ontwikkeling en Business Intelligence consultancy op maat, levert Qics ook een aantal eigen producten voor Business Intelligence, planning, urenregistratie, facturatie en hotelmanagement.

Bij Qics werken 30 medewerkers vanuit vestigingen in Nederland (Katwijk) en Slowakije (Zilina).

Kijk voor meer informatie op www.qics.nl of neem contact op met de afdeling Sales & Marketing via sales@qics.nl of tel.: 071-7501530.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy