Maak de juiste keuze met een RFI

Als accountantskantoor ben je constant op zoek naar de beste softwareoplossingen. Maar hoe maak je de juiste keuze uit het overweldigende aanbod? In dit blog ontdek je hoe een Request for Information (RFI) je helpt om de beste softwareleverancier te selecteren. En het beste van alles? We hebben een handige tool voor je: onze basis-RFI. Zo kun je met vertrouwen op zoek naar de beste oplossing.

Het belang van een zorgvuldige softwareselectie

Als accountantskantoor is het cruciaal om de juiste softwareoplossing te kiezen die naadloos aansluit op jullie behoeften. Daar heb je een zorgvuldig selectieproces voor nodig. Maar hoe pak je dit aan? Een Request for Information (RFI) is dé tool waarmee je van een lange lijst met potentiële softwareleveranciers een overzichtelijke shortlist kunt maken. Door gerichte vragen te stellen over specifieke functionaliteiten en vereisten, kun je snel en efficiënt de meest geschikte leveranciers identificeren voor jouw accountantskantoor.

Scoren op vinkjes, specifiek voor accountantskantoren

Bij het beoordelen van de RFI-antwoorden is het handig om te werken met een scoresysteem dat specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Denk aan essentiële functies zoals naadloze integratie met boekhoudsoftware, uitgebreide rapportagemogelijkheden en beveiligingsprotocollen. Deze scores helpen je om de beste match te vinden voor jouw specifieke eisen en wensen.

De voordelen van onze basis-RFI

Het opstellen van een RFI kan een tijdrovende taak zijn. Daarom hebben wij een basis-RFI ontwikkeld. Deze vragenlijst bevat relevante thema's en specifieke vragen die jou helpen bij het maken van de juiste keuze. Zo bespaar je tijd. Bovendien kun je van onze expertise gebruikmaken. Qics heeft jarenlange ervaring in het ondersteunen van accountantskantoren. We kennen jullie specifieke uitdagingen en eisen, wensen en behoeften als geen ander. Vertrouw op onze expertise en maak gebruik van onze basis-RFI om de perfecte softwarepartner te vinden voor jouw accountantskantoor.

Nieuwsgierig?

Overweeg je nieuwe software voor urenregistratie, facturatie, planning of projectmanagement? Zorg dan dat je op tijd begint met het keuzeproces. Met een gedegen pakketselectievragenlijst – een zogenaamde RFI – wordt in ieder geval de selectie een stuk makkelijker. Wij helpen je op weg met deze basis-RFI. Wil je gewoon eens verder praten? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg.

 

Tags: Algemeen en accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy