Urenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Masterclass Plannen en Power BIUrenregistratie, facturatie en planning - QicsMilestones | Masterclass Plannen en Power BI

Masterclass Plannen en Power BI

Vorig jaar gaven we de eerste Masterclass QicsMilestones, waarbij we met name de overstap naar Silverlight en het werken met projecten en facturatie-afspraken hebben toegelicht. Dit jaar organiseren we opnieuw een Masterclass. Op woensdag 27 mei gaan we dieper in op de functionaliteiten ‘Planning’ en ‘Power BI’. Schrijf u nu in voor deze QicsMilestones Masterclass 2020.

Efficiënt plannen, meer inzicht

Onlangs hebben we QicsMilestones uitgebreid met een nieuwe planningsmodule. Met deze planningsmodule heeft u méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. U ziet direct hoe druk uw team het heeft. En wat fijn is voor iedereen: het registreren van tijd gaat heel snel. Dit kan omdat in QicsMilestones planning, urenregistratie en factureren naadloos is geïntegreerd.

Tijdens de masterclass laten we u alle ins-en-outs van deze module zien en kunt u beoordelen of ook u ermee gaat werken.

Hoe dat kan? We hebben planning, urenregistratie en factureren naadloos geïntegreerd.

Nieuwe Power BI template

Data-analyse wordt alsmaar belangrijker bij het sturen van een kantoor. Om in deze groeiende behoefte te voorzien, hebben we een nieuwe Power BI template ontwikkeld. In deze nieuwe template vindt u alle entiteiten van QicsMilestones terug, inclusief facturatie-voortgang en planning. De template wordt geleverd met een nieuwe set rapporten.

Tijdens de masterclass laten we u zien welke inzichten u kunt krijgen met de nieuwe Power BI template, leert u hoe u zelf een rapport kunt ontwikkelen en delen met anderen en staan we stil bij het overstappen van de oude naar de nieuwe template.

Het programma

  • 13:30 – Ontvangst
  • 14:00 - Welkom en introductie
  • 14:15 - De nieuwe mogelijkheden de planningsmodule
  • 14:45 - De vernieuwde Power BI template uitgelicht
  • 16:00 – Praktische tips en trucs in het gebruik van QicsMilestones
  • 16:40 – Afsluiting & borrel

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen, Vianen

Aanmelden

Meld u nu aan door uw gegevens hier in te vullen. Wij sturen u dan een bevestiging van uw inschrijving. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy