Masterclass Plannen en Power BI

Vorig jaar gaven we de eerste Masterclass QicsMilestones, waarbij we met name de overstap naar Silverlight en het werken met projecten en facturatie-afspraken hebben toegelicht. Dit jaar organiseren we opnieuw een Masterclass. Op woensdag 27 mei gaan we dieper in op de functionaliteiten ‘Planning’ en ‘Power BI’. Schrijf u nu in voor deze QicsMilestones Masterclass 2020.

Efficiënt plannen, meer inzicht

Onlangs hebben we QicsMilestones uitgebreid met een nieuwe planningsmodule. Met deze planningsmodule heeft u méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. U ziet direct hoe druk uw team het heeft. En wat fijn is voor iedereen: het registreren van tijd gaat heel snel. Dit kan omdat in QicsMilestones planning, urenregistratie en factureren naadloos is geïntegreerd.

Tijdens de masterclass laten we u alle ins-en-outs van deze module zien en kunt u beoordelen of ook u ermee gaat werken.

Hoe dat kan? We hebben planning, urenregistratie en factureren naadloos geïntegreerd.

Nieuwe Power BI template

Data-analyse wordt alsmaar belangrijker bij het sturen van een kantoor. Om in deze groeiende behoefte te voorzien, hebben we een nieuwe Power BI template ontwikkeld. In deze nieuwe template vindt u alle entiteiten van QicsMilestones terug, inclusief facturatie-voortgang en planning. De template wordt geleverd met een nieuwe set rapporten.

Tijdens de masterclass laten we u zien welke inzichten u kunt krijgen met de nieuwe Power BI template, leert u hoe u zelf een rapport kunt ontwikkelen en delen met anderen en staan we stil bij het overstappen van de oude naar de nieuwe template.

Het programma

  • 13:30 – Ontvangst
  • 14:00 - Welkom en introductie
  • 14:15 - De nieuwe mogelijkheden de planningsmodule
  • 14:45 - De vernieuwde Power BI template uitgelicht
  • 16:00 – Praktische tips en trucs in het gebruik van QicsMilestones
  • 16:40 – Afsluiting & borrel

Locatie

Van der Valk Hotel Vianen, Vianen

Aanmelden

Meld u nu aan door uw gegevens hier in te vullen. Wij sturen u dan een bevestiging van uw inschrijving. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy