Neem een duik in de wereld van slimme software. Leer van het verhaal van Kop of Munt

Ben je benieuwd hoe succesvolle bedrijven hun administratie en projectmanagement stroomlijnen? Dan is dit je kans! Op 7 maart om 13:00 uur organiseert Accountancy-Software.nu een informatief webinar waarin Marco Albers, oprichter van Kop of Munt, deelt hoe zijn bedrijf met behulp van QicsMilestones is geëvolueerd.

Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen zijn een mooie bron om inzicht te krijgen in hoe bedrijven echt werken. Tijdens een webinar van accountancy-software.nu zal Marco Albers, de man achter Kop of Munt, inzicht bieden in het succes van zijn bedrijf in de afgelopen jaren. Natuurlijk zijn we supertrots dat QicsMilestones heeft bijgedragen aan deze mooie ontwikkeling.

Toekomstplannen en Power BI

Elk succesvol bedrijf streeft naar voortdurende verbetering. Daarom is Kop of Munt op dit moment bezig met een optimalisatieslag om QicsMilestones nog effectiever te gebruiken. Dit zijn waardevolle inzichten die je kunnen helpen ook jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. In dit webinar van maximaal een uur deelt Marco de groeiplannen van Kop of Munt voor de toekomst. Hij vertelt wat zijn visie is en wat de rol van Power BI daarin is. Dit kan ook jou inspireren voor de toekomst van je eigen organisatie.

Aanmelden voor het webinar

Wil je niets missen van dit waardevolle webinar? Klik hier om je hiervoor op te geven. Mis deze kans niet om te leren van de praktijkervaringen van Kop of Munt!

Nu al meer weten?

Wil je nu al meer weten over QicsMilestones? Dan kan natuurlijk! Neem contact met ons op en we vertellen je alles.

Benieuwd naar onze andere blogs? Volg dan onze LinkedIn-pagina.

Tags: Algemeen en accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy