Nieuwe Power BI Template

De vraag naar betrouwbare en aantrekkelijke managementrapportages groeit flink. We lopen hierin graag voorop en leveren dan ook al sinds twee jaar een Power BI template voor QicsMilestones. Nu is er een nieuwe versie beschikbaar. Méér inzicht en betere overzichten was het streven tijdens de ontwikkeling van de nieuwe Power BI template voor QicsMilestones. Dat is uitstekend gelukt.

U kunt uw kantoor met de nieuwe Power BI template voor QicsMilestones nog beter volgen én sturen. Ook is onze template makkelijker geworden in het gebruik. Laten we eens gaan kijken wat er allemaal gewijzigd is in deze nieuwe Power BI template.

Meer velden beschikbaar

QicsMilestones staat niet stil. Zo hebben wij onlangs een module planning toegevoegd. De data van deze nieuwe functionaliteit zijn nu ook beschikbaar in Power BI. Met deze nieuwe data kunt u bijvoorbeeld snel een overzicht maken van geplande uren per project, per klant of per medewerker. Of een forecast, waarbij de geplande uren in geld (geplande omzet) worden uitgedrukt.

Verder hebben wij veel gegevens over de facturatie-voortgang toegevoegd. Hiermee kunt u snel inzicht krijgen in bijvoorbeeld de bij- en afboekingen per medewerker, of per klant. Maar u kunt ook rapportages maken die de gefactureerde voorschotten, termijnbedragen en uren laten zien.

Tot slot zijn er meer velden beschikbaar van de budget-breakdown, waarmee het makkelijker wordt om de projectvoortgang te bewaken.

Meer drillthrough mogelijkheden

Met de drillthrough mogelijkheden in Power BI kunt u ‘inzoomen’ op bepaalde gegevens naar een specifieke pagina met gefilterde details. Zo kunt u ‘doorzoomen’ naar de onderliggende urenregels of factuurregels en op die manier de details bekijken.

Logischer indeling

Van een aantal velden hebben we de benaming en indeling aangepast zodat deze meer aansluiten bij de terminologie die in QicsMilestones wordt gebruikt of dat zij algemener en minder ‘technisch’ zijn. Op deze manier is er minder kennis nodig om toch hele mooie rapporten te kunnen maken.

Hoe kunt u de nieuwe template gebruiken?

Stuur een e-mail naar sales@qics.nl indien u de nieuwe Power BI template voor QicsMilestones wilt gaan gebruiken. Wij informeren u dan over de installatie en de voorwaarden.

Eerst zien?

Wilt u de nieuwe Power BI template eerst zien? Neem dan deel aan één van onze webinars.

Tags: Accountancy Algemeen ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy