Om deze redenen kiezen accountskantoren voor QicsMilestones

QicsMilestones is een krachtige cloudoplossing waarmee je het hele proces van plannen, tijdschrijven en factureren van uren voor zakelijke dienstverleners faciliteert. Dat klinkt natuurlijk heel mooi, maar waarom kiezen accountants nu echt voor QicsMilestones? In dit blog deelt Ron de Langen, Manager Sales en Marketing bij Qics, 8 redenen waarom accountants graag ons pakket gebruiken.

1 Meer grip door heldere planning

Door de uren van je medewerkers en klanten in te plannen, kun je je team beter aansturen. Middels een overzichtelijke dag- en weekplanning bewaak je eenvoudig de capaciteit en deadlines en voorkom je problemen. In één oogopslag zie je wie waaraan werkt, wie te druk is, wie er nog wel ruimte heeft en of je een budgetoverschrijding kunt verwachten. Meer grip in minder tijd dus.

2 Eenvoudige urenregistratie

Omdat in QicsMilestones planning, urenregistratie en factureren naadloos is geïntegreerd, gaat het registreren van uren heel snel.

3 Snelle facturatie

Door verschillende prijsafspraken slim vast te leggen, bespaar je veel tijd. Het maakt niet uit welke afspraken je hanteert – een vaste prijs, uren maal tarief, voorschotten of abonnementen of een combinatie –, QicsMilestones genereert het juiste factuurvoorstel. Netjes en gespecificeerd.

4 Koppelingen met andere software

QicsMilestones is een zogenaamde best-of-breed-oplossing. We richten ons op één domein: het plannen, tijdschrijven en factureren van uren. Daar maken we zo veel mogelijk mensen blij mee. Voor overige functionaliteiten, denk aan CRM of de financiële administratie, bestaan weer andere specialistische pakketten. QicsMilestones kent voor de meeste bekende software-oplossingen een koppeling, waardoor stamgegevens, debiteuren en verkoopboekingen maar op één plek hoeven worden ingevoerd. Dat scheelt tijd en verlaagt de foutkans.

5 Inzicht door rapportages

Als accountant leef je voor cijfers. Met QicsMilestones heb je een ruime keuze aan standaardrapporten waarmee je inzicht krijgt in zaken als de productiviteit per team, het gemiddeld uurtarief of budget versus realisatie. Zelf een rapport maken of aanpassen? Met Power BI kun je uitgebreide rapportages en inzichten maken, op maat.

6 Altijd ondersteuning van de helpdesk

QicsMilestones-gebruikers kunnen gebruikmaken van een scala aan handleidingen, webinars, video’s en andere kennisbronnen. Alle updates van de software worden uitgebreid aangekondigd en toegelicht. En natuurlijk hebben we een helpdesk van vlees en bloed. Vriendelijke, kundige medewerkers waar je op een laagdrempelige manier contact mee kunt leggen.

7 Geen overkill

QicsMilestones zit virtueel gezien strak in het pak. Het is goed waar het goed in moet zijn, en biedt geen functionaliteiten die je niet nodig hebt. Daar is de prijs ook naar. Zoals één van onze klanten het onlangs verwoordde: ‘Je betaalt niet voor overkill.’ Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen.

8 Scherpere processen

Als je met QicsMilestones aan de slag gaat, word je ‘gedwongen’ goed naar je interne processen te kijken. Daardoor gaat de efficiëntie van je hele kantoor erop vooruit. We schreven al eerder een blog met vijf tips om een soepele start te maken.

Ook snel je facturen de deur uit?

Wil je ook soepel met je urenregistratiesysteem aan de slag en in no time je facturen versturen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy