Ondersteuning QicsMilestones Silverlight

Met welke versie werkt u?

Wellicht weet u niet of u op dit moment werkt met de Silverlight-versie of de HTML-versie van QicsMilestones. Dat is makkelijk te achterhalen: Start QicsMilestones op en bekijk de URL. Begint deze URL met https://qicsmilestones.qics.nl/html? Dan werkt u in de HTML-versie van QicsMilestones. Zo niet, dan werkt u nog in de Silverlight-versie van QicsMilestones.

Overstappen

QicsMilestones is al enige tijd in een HTML-variant beschikbaar. Het is dus mogelijk om de functionaliteiten die u gewend bent, te blijven gebruiken. De HTML-versie van QicsMilestones is bovendien voorzien van eigentijdse en uitgebreide functionaliteiten die u helpen om nog beter te plannen, uren te registreren en de juiste bedragen en uren te factureren. U gaat er dus alleen maar op vooruit!

Hoe overstappen?

Wilt u overstappen naar de HTML-versie van QicsMilestones? Neem dan contact met ons op via support@qics.nl. We zorgen voor advies op maat en een plan om zo geruisloos mogelijk over te stappen. Ook staan er gratis webinars gepland voor de overstap naar de HTML-versie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de webinars.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Wilt u weten waarom wij de beste oplossing voor uw kantoor of bedrijf zijn op gebied van uren & facturatie? Schrijf u nu in:

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy