Ondersteuning QicsMilestones Silverlight

Met welke versie werkt u?

Wellicht weet u niet of u op dit moment werkt met de Silverlight-versie of de HTML-versie van QicsMilestones. Dat is makkelijk te achterhalen: Start QicsMilestones op en bekijk de URL. Begint deze URL met https://qicsmilestones.qics.nl/html? Dan werkt u in de HTML-versie van QicsMilestones. Zo niet, dan werkt u nog in de Silverlight-versie van QicsMilestones.

Overstappen

QicsMilestones is al enige tijd in een HTML-variant beschikbaar. Het is dus mogelijk om de functionaliteiten die u gewend bent, te blijven gebruiken. De HTML-versie van QicsMilestones is bovendien voorzien van eigentijdse en uitgebreide functionaliteiten die u helpen om nog beter te plannen, uren te registreren en de juiste bedragen en uren te factureren. U gaat er dus alleen maar op vooruit!

Hoe overstappen?

Wilt u overstappen naar de HTML-versie van QicsMilestones? Neem dan contact met ons op via support@qics.nl. We zorgen voor advies op maat en een plan om zo geruisloos mogelijk over te stappen. Ook staan er gratis webinars gepland voor de overstap naar de HTML-versie. Op deze pagina vindt u meer informatie over de webinars.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy