Op naar een 2022 vol mooie oplossingen en nieuwe uitdagingen

Nog een paar dagen en 2021 is ten einde. Voor Qics was het een jaar van mooie resultaten en een nieuwe samenwerking met Main Capital. In dit blog delen Eddy Plasier en Mark Velthuijsen, de oprichters van Qics, hun gedachten over het afgelopen jaar en geven zij ons een klein inkijkje in de toekomst van Qics.

Anderhalvemeterfeestje​

Het afgelopen jaar was hét jaar dat onze zorgklanten live gingen met de SaaS-versie van Assist Planner, dat was een anderhalvemeterfeestje waard. Hier hebben we een aantal jaren aan gebouwd en in 2020 al zijn we gefaseerd met de overstap begonnen. In 2021 was dan eindelijk het moment dat voor iedereen de oude applicatie uitging en de nieuwe aan. Dat is in softwareland altijd een spannend moment, maar we hebben de stap zonder kleerscheuren doorstaan.

Nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Qics

Deze stap was een nieuwe mijlpaal in de geschiedenis van Qics. Nu ook onze zorgoplossing de overstap naar de cloud heeft gemaakt en we een nieuwe planningsmodule aan QicsMilestones hebben toegevoegd, ligt onze focus volledig op SaaS-oplossingen, die allemaal gericht zijn op plannen, tijdschrijven, factureren en business intelligence. Dat is niet alleen in technologische zin een stap, maar ook qua businessmodel. Dankzij deze technologie kunnen we onze klanten helpen hun bedrijfsprocessen meer te digitaliseren en beter te laten aansluiten bij hun wensen. Ook voor onze medewerkers is het een pre, bij technologische bedrijven is de medewerkerstevredenheid immers gekoppeld aan de technologie waarmee ze kunnen werken. ​

Samenwerking met Main Capital

We hebben nu een mooie positie, met oplossingen die we voor ogen hebben en met een team waar we ontzettend blij mee zijn. Waarom zijn we dan toch een samenwerking met Main Capital aangegaan? De positie die we nu hebben willen we niet alleen houden, die willen we ook verstevigen en dat is waar Main Capital om de hoek komt kijken. Natuurlijk kunnen we ook met het team van Qics alleen mooie stappen zetten, maar dan in een lager tempo. Onze oplossingen en de technologie maken het bijvoorbeeld prima mogelijk de stap naar het buitenland te maken, maar ook organisatorisch moet daarvoor van alles geregeld worden. Door de samenwerking met Main Capital hoeven we niet het wiel opnieuw uit te vinden, maar kunnen we relatief eenvoudig, door overnames of partnerships, toetreden tot andere landen en andere ‘verticals’. Na ruim twintig jaar ondernemen, bouwen en lachen met het team van Qics, gaan we nu samen met Main Capital Partners de volgende stappen met Qics maken. Nieuwe dynamiek, nieuwe kansen.

Nieuwe groei

Dat teamgevoel bij Qics, het plezier in ons werk en het neerzetten van mooie en betrouwbare oplossingen voor onze klanten, dat is wat we vooral willen vasthouden. Maar deze nieuwe stap brengt ook nieuwe groei met zich mee en daar hebben we heel veel zin in. Over grenzen heen werken, met een team van specialisten op elk gebied, dat past bij onze ambitie. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking onze klanten alleen maar meer mooie oplossingen zal brengen en dat onze medewerkers hun hart kunnen ophalen aan nieuwe uitdagingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat 2022 een mooi jaar wordt en wensen al onze klanten, medewerkers en partners een enerverend, bruisend en gezond en gelukkig nieuwjaar toe.

Nieuwsgierig?

Benieuwd wat onze samenwerking met Main Capital voor jouw organisatie betekent? Of wil je ook soepel met je urenregistratiesysteem aan de slag en in no time je facturen versturen? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag op weg.

Tags: Algemeen

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy