Nieuwe planningsmodule in QicsMilestones

Hoe druk heeft iedereen het?

Met de planningsmodule van QicsMilestones heeft u méér inzicht in capaciteit, budget, omzet en planning. U ziet direct en online hoe druk uw team het heeft. En wat fijn voor iedereen: het registreren van tijd gaat nóg sneller. Hoe hebben we dat gedaan? We hebben planning, urenregistratie en factureren naadloos geïntegreerd. Het maken van een projectplanning of capaciteitsplanning was nooit zo gemakkelijk.

Belangrijkste kenmerken online planning

Hoe druk is iedereen?

De module planning heeft een openingsscherm waarin in één oogopslag duidelijk wordt hoeveel uren medewerkers per week werken, hoeveel tijd ze ‘over’ hebben of hoeveel uren ze ‘tekort’ komen.

Per project. Vakanties.

Overzichten zijn eenvoudig te filteren naar onder andere een project of een trefwoord. Het kiezen van de periode waarvan u het overzicht wilt zien, is even gemakkelijk. Zo kunt u ook voor bijzondere periodes zoals de vakanties, in een handomdraai een overzicht en een vakantieplanning maken.

Grip op budget

Tijdens het plannen heeft u zicht op zowel het budget als de bestede uren. Op die manier weet u of u door meer uren in te plannen over het budget zal gaan of daaronder blijft.

Optie op werk?

Heeft u zicht op bepaald werk? Wilt u zien welke consequenties dat heeft voor de capaciteit en planning? Maak dan simpelweg een planning ‘in optie’ aan. U kunt gedetailleerd bepalen of en hoe u het werk aankunt, zonder dat dit de werkelijke planning aantast.

Snel plannen

Gaat u werkzaamheden inplannen? U hoeft bij het inplannen van werkzaamheden geen medewerkers meer te selecteren als u bij het vastleggen van het budget al heeft aangegeven wie de werkzaamheden gaat uitvoeren. U ziet bovendien in één oogopslag hoeveel uur iemand beschikbaar heeft bij het inplannen van klussen en taken.

Uren registreren sneller

Daarnaast wint het hele kantoor omdat medewerkers in de meeste gevallen geen klanten, projecten en activiteiten meer hoeven te selecteren. Zij werken hun urenregistratie bij door geplande uren te bevestigen. Een druk op de knop dus.

Probeer het direct

Als QicsMilestones klant hebben we voor u de functionaliteit beschikbaar gemaakt. Tot en met april 2020 mag u de module kosteloos uitproberen. Klik hier om de documentatie over de module te bekijken of klik hier voor de gehele handleiding in PDF. Bent u nog geen klant? Wij demonstreren u heel graag hoe u kunt profiteren van onze software. Ook kunt u QicsMilestones kosteloos proberen. Vraag meer informatie aan via onze contactpagina.

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy