Hoe druk is iedereen? Hou overzicht met de nieuwe planningsmodule

Hoe druk is uw team?

Met de vernieuwde online planningsmodule van QicsMilestones kunt u niet alleen heel snel planningen maken voor uw team, u ziet ook in één oogopslag hoe druk uw team is. En het team profiteert ook: het registreren van uren én het factureren gaat allemaal nóg sneller.

Onze ‘truc’

Hoe doen wij dat nu? De ‘truc’ is dat wij planning, urenregistratie en factureren naadloos hebben geïntegreerd. Hierdoor wordt het hele proces, vanaf het maken van een voorlopige planning tot en met het factureren van alle werkzaamheden, met één druk op de knop, in één mooie cloudoplossing gefaciliteerd.

De nieuwe module nader bekeken

Hoe druk zijn we?

De nieuwe planningsmodule heeft een openingsscherm waarin in één oogopslag duidelijk wordt hoeveel uren medewerkers per week werken, hoeveel tijd ze ‘over’ hebben of hoeveel uren ze ‘tekort’ komen.

Overzicht en grip

Een overzicht van de voortgang van een project, in een bepaalde periode is zo gemaakt. Op deze manier maakt u ook snel en eenvoudig een vakantieplanning.

U houdt grip op budgetten omdat u tijdens het plannen zicht heeft op zowel de gebudgetteerde als de reeds bestede uren. Teveel of te weinig geplande uren zijn hiermee verleden tijd.

Voorlopige planning

Wilt u een voorlopige planning maken voor een offerte? Dit kan. Een voorlopige planning beïnvloedt de werkelijke planning niet, terwijl u wél kunt zien wat de consequenties zijn voor de planning wanneer u deze nieuwe opdracht aanneemt.

Door de planning vliegen en sneller werken

De snelheidswinst zit in een aantal factoren. Zo gaat het plannen van werkzaamheden bij aangemaakte projecten héél snel door vooraf gedefinieerde informatie en krijgen medewerkers automatisch de vraag of hun geplande uren al klaar gezet mogen worden in de online weekstaat, in plaats van een handmatige urenregistratie. De uren en werkzaamheden worden hierdoor nauwkeuriger en sneller vastgelegd, waardoor je naderhand met één druk op de knop de juiste factuur kunt aanmaken.

Onze nieuwe planningsmodule in werking zien?

Wij bieden de mogelijkheid om een kosteloze demonstratie aan te vragen. Dit kan naar wens op locatie, of via uw scherm.

Tags: Algemeen Accountancy ICT & Consultancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy