Power BI connector genomineerd voor ICT Accountancy Award

QicsMilestones is genomineerd voor de ICT Accountancy award 2017, een award voor de meest innovatieve software voor de accountancybranche.

QicsMilestones komt in aanmerking voor de ICT Accountancy award vanwege de ‘Power BI Connector’ die recentelijk aan het product is toegevoegd. Deze connector maakt het mogelijk alle gegevens rondom planning, urenregistratie en facturatie om te zetten in sprekende rapportages en dashboards in Microsoft Power BI. Met de connector worden een aantal standaard rapporten en dasboards meegeleverd. Daarnaast kunnen eindgebruikers hun eigen rapporten en dashboards maken en delen. De Power BI connector speelt in op de behoefte van klanten om gegevens naar eigen inzicht te kunnen analyseren en presenteren.

“Microsoft Power BI wordt gezien als één van de beste online oplossingen voor data-visualisatie. Door een brug te slaan tussen Power BI en QicsMilestones, vervullen we een belangrijke behoefte van onze klanten om hun data om te zetten naar sprekende cijfers en grafieken zonder daarvoor een consultant in te hoeven huren. “, aldus Eddy Plasier, directeur van Qics. “De komende tijd zullen we meer connectoren gaan ontwikkelen, zodat klanten ook gegevens uit bijvoorbeeld hun financiële pakket kunnen combineren met de gegevens die ze nu al hebben in Power BI.”

Tijdens het ICT Accountancy jaarcongres 2017, in het congres- en vergadercentrum ‘EXPO Hoevelaken’ te Hoevelaken, zal op woensdag 1 november 2017 de ‘ICT Accountancy award 2017’ worden uitgereikt voor de meest innovatieve software, gericht op de accountancybranche. Qics zal daar zijn oplossing presenteren en het publiek zal ter plaatse bepalen wie dit jaar winnaar is van de award.

Voorbeelden van de QicsMilestones Power BI rapporten en dashboards zijn hier te bekijken.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy