Praktijkdag Practice management in een nieuw tijdperk

Qics is één van de deelnemers van de ICT Accountancy praktijkdag: practice management 2020. Het doel van deze dag is het delen van ervaringen van en voor accountants en administratiekantoren. Ook zijn financials, softwareleveranciers en andere partijen aanwezig om van elkaar te leren en om kennis te delen.

Hoevelaken

In de Expo van Hoevelaken wordt door GBNED geregeld een bijeenkomst gehouden waarin ontwikkelingen in de accountancy centraal staan. Nu is het thema ‘Hoe efficiënt wil je als accountants- en administratiekantoren werken?’ Omdat QicsMilestones efficient is in planningen maken, urenregistratie en facturatie voor de accountancy-branche, kunnen we hier natuurlijk niet ontbreken.

Datum en tijd

Het vindt plaats op 4 maart, om half twee ’s middags. Meer informatie vindt u hier: Praktijkdag Practice management in een nieuw tijdperk.

Tags: Accountancy

Blijf op de hoogte

Volg QicsMilestones

Niet overtuigd of niet het juiste moment? Wij publiceren regelmatig inspirerende blogs over efficiënter plannen, uren registreren en factureren. Laat je e-mailadres achter en je krijgt twee keer per maand een mailtje van ons!

Bezoekers vonden ons via

Branche-keuze

Momenteel ziet u content voor de branche
Accountancy